Fyns VVS & Blik ApS kan efter kun at have eksisteret i tre år glæde sig over at have skabt en tilfreds og loyal kundekreds i det meste af landet.

Når det kommer til VVS- og blikarbejde på Fyn, er Fyns VVS og Blik ApS et navn, der skiller sig ud som en pålidelig, serviceminded og professionel virksomhed.

Efter kun at have eksisteret i tre år har firmaet i dag skabt sig en stor og loyal kundekreds, der befinder sig ikke kun på Fyn, men også på Sjælland og i Jylland.
– Ja, vi er kommet rigtigt fint fra start og har i dag nået en passende størrelse med i alt 8 ansatte, fortæller indehaveren af Fyns VVS og Blik ApS, Rasmus Rasmussen.

– Vi kører primært på Fyn, men løser også jævnligt opgaver andre steder i landet. Vi arbejder for såvel virksomheder, private som offentlige institutioner. I den forbindelse skal det nævnes, at vi har installeret rigtig mange fjernvarmeinstallationer, varmepumper og lavet rigtigt meget for landbruget, fortsætter Rasmus Rasmussen.

I det hele taget løser Fyns VVS & Blik ApS mange forskellige opgaver, hvoraf blandt andet kan nævnes: installation og reparation af rør, sanitet, varmesystemer, reparation af tagrender, nedløbsrør, tagbeklædning og andre blikkonstruktioner.

– Afslutningsvis skal det siges, at vi har stor fokus på kundetilfredshed. Vi tilstræber altid en venlig og professionelle tilgang til hver enkelt opgave. Samtidig er vi lydhøre over for kundernes behov og bekymringer og sikrer, at vi altid leverer den bedst mulige løsning til enhver opgave, fastslår Rasmus Rasmussen.