Hjulene kører stærkt i det velrenommerede værksted, LK Service, hvor indehaver Lars Kristensen nu er klar til at investere i yderligere en servicevogn grundet travlhed – samtidig har han investeret i en ekstra lagerhal.

Flere og flere virksomheder på Fyn vælger nu at lade deres vognparker servicere af de professionelle mekanikere i LK Service beliggende Højgårdsvej 9 i Ringe.

Dette gør sig naturligvis primært gældende omkring værkstedsarbejde, men faktisk er situationen den, at virksomhedens servicevogne er blevet så populære, at de som oftest er på landevejene.

–De er i hvert fald så populære, at jeg nu har valgt, at vi skal investere i yderligere en udekørende vogn. Vi råder i dag over 2 vogne, der er udstyret med alle tænkelige værktøjer og så har vi en enkelt vogn, der er indrettet så den kan yde dækservice. Vores nye bil bliver også indrettet til dækservice, fortæller Lars Kristensen.

Men det er ikke kun antallet af servicebiler der nu bliver forøget.

Således har Lars Kristensen også erhvervet sig yderligere lagerplads.

INDGÅR AFTALE MED DUNLOP HIFLEX

–Det er korrekt. Vi har overtaget en stor lagerbygning tæt på vores værksted her i Ringe. Dette hænger blandt andet sammen med, at vi har indgået en aftale med Dunlop Hiflex, der er en af markedets mest veletablerede leverandører af hydraulik og industrislanger. Blandt andre vil disse produkter nu være at finde i vores nye lagerbygning. Hvilket samtidig betyder, at vi kan servicere vores kunder i et højere tempo. Vi laver nemlig rigtigt meget hydraulik-arbejde, fastslår indehaveren.

Udover hydraulik-arbejde tilbyder LK Service en bred vifte af serviceydelser, der dækker forskellige aspekter af køretøjsvedligeholdelse. Uanset om man har brug for rutinemæssig service, reparationer, eller specialiseret vedligeholdelse, har firmaet ekspertisen til at håndtere det. Det

handler blandt andet om arbejde på entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner, lastbiler og varevogne.

VELUDDANNEDE OG ERFARNE MEKANIKERE

–Vi har et hold af meget erfarne mekanikere, der er dygtige og veluddannede inden for deres felt. De har et godt greb om de nyeste teknologiske fremskridt inden for bilreparation og vedligeholdelse og er i stand til at løse selv de mest komplekse opgaver, fortæller Lars Kristensen og tilføjer så afslutningsvis:

–Vi vægter kundetilfredshed meget højt. Vi forstår, at hver kundes behov er unikke, og stræber efter i alle opgaver at levere skræddersyede løsninger. Vores mål er at skabe langvarige relationer med vores kunder og sørge for, at de altid får den service, de har brug for.

———–

LK Service

Højgårdsvej 9

5750 Ringe Hjemmeside: www. https://www.l-k-service.dk/ Mail: kontor@l-k-service.dk

Kontaktperson: Indehaver Lars Kristensen

Tlf.: 28140380