Siden 34-årige Lasse Langeskov for otte måneder siden overtog delikatessebutikken, Høje Bøge Mad i Svendborg er det gået stærkt – såvel virksomheder som private sætter stor pris på det klassiske danske smørrebrød.
Går man som erhvervsdrivende i det sydfynske og overveje at introducere en madordning for sine ansatte, så er det uden tvivl en ide at kontakte Høje Bøge Mad med adresse Høje Bøgevej 46 i Svendborg. Her fremstilles nemlig dagligt i stor stil det lækreste klassiske danske smørrebrød.
Og når det eksempelvis drejer sig om smørrebrød med rullepølse eller spegepølse, ja så kommer kødet fra virksomhedens egne naturgrise. Nævnes skal det også, at virksomheden arbejder tæt sammen med lokale slagterier, og at man kun serverer højkvalitetskød.
– Jeg har nu haft virksomheden i otte måneder og kan kun glæde mig over, at vi er kommet så godt fra start, som det er tilfældet. Vi har hver dag over 500 stykker smørrebrød ud af huset, så det siger sig selv, vi oplever stor travlhed. Samtidig glæder vi os over, at vi har udsigt til at blive leverandør til flere forskellige arrangementer her i byen, siger indehaver Lasse Langeskov.
Han fortæller videre, at han i dag har 4 ansatte i sin butik, som dagligt ledes af 28-årige Emma Engstrøm.
– Vi glæder naturligvis over vores mange trofaste private kun- der, men også over det faktum, at flere og flere erhvervsdrivende benytter vores service. Vi har nogle glimrende madordninger, hvor vi tilbyder at bringe maden ud. Og vi tilbyder ikke kun smørrebrød, men kan også levere tilhørende lune retter. Vigtigt er det at understrege, at vi altid skræddersyer ordningen til den enkelte virksomhed, og at ingen er for store eller små for os, lyder det afslutningsvis fra indehaveren.
——-
Høje Bøge Vej 46 · 5700 Svendborg · Tlf: 31 13 64 35 lasse.langeskov@hotmail.com · www.høje-bøge-mad.dk