Hoppe & Møldams Elektro er en elektroservice virksomhed med afdelinger i Vejle, Kolding og siden 1. januar 2022 også på adressen Nordmarken 2 i Ringe.
Afdelingen i Ringe med en halv snes erfarne teknikere – med rødder tilbage fra Midtfyns Elektro – er kommet fint fra start, hvor de dagligt servicerer industrikunder/elinstallatører m.m. i hele landet.
Hoppe & Møldams Elektro kan tilbyde salg-service-reparation af elmotorer-gear-pumper-transmissionskomponenter.
Hoppe & Møldams Elektro kan hurtigt vurdere, om det kan betale sig at reparere, eller om det er bedre at købe nyt, siger Thomas Riise. Vi kan hjælpe med at finde den optimale løsning.
-Vi lever jo også i en tid, hvor strømmen er blevet dyr, tilføjer Steen Hoppe, og derfor kan vi også rådgive om energioptimering. Der kan være mange penge at spare på den konto gennem renovering eller udskiftning.
-Vi har ekspertisen, siger Thomas Riise, og kan stille de rigtige spørgsmål. Vi er altid klar til hurtig udrykning, og intet er for stort, intet for småt. Vi løser hasteopgaven og har også et veludstyret værksted her på stedet, så vi kan klare alle nødvendige reparationsopgaver. Så det er bare at ringe til os – hellere først som sidst. Vi foretager også løbende vedligeholdelse hos vores industrikunder, så vi kan undgå nedbrud. Vi kan gøre dette, når virksomheden har planlagt driftsstop, så det generer mindst muligt.

Brug for lærlinge

Hoppe & Møldams Elektro har brug for lærlinge. Det er vigtigt, at de unge kommer ud og besøger os, så de kan se, at her er altså også en mulighed for en karriere. Vi kan faktisk her tilbyde en god uddannelse med gode karrieremuligheder, og arbejdet er meget alsidigt. Der er ikke to dage, der er ens, og behovet for vores viden og kunnen vil bare stige fremover, er Thomas Riise og Steen Hoppe enige om.

———————
Hoppe & Møldams Elektro – Nordmarken 2 – 5750 Ringe – Tlf: 6262 1010 – Mail: ringe@hme-elektro.dk – hme-elektro.dk