Flere og flere virksomheder på Fyn og i trekantområdet vælger at takke ja til Cotti Rens og Clean-Dry’s professionelle og pålidelige service.
Store og små virksomheder fra det meste af Syddanmark vælger nu at samarbejde med Cotti Rens og Clean-Dry, når det drejer sig om tøjrens, rens af tæpper, møbler eller madrasser.

Renseri-virksomhederne, der er beliggende i Dalum tæt på Odense, blev etableret for 19 år siden af Anjam Shah, der også den dag i dag er ejer.

– Jeg glæder mig over, at vi dag har skabt en stor kundekreds, og ikke mindst at flere og flere virksomheder har fået øjnene op for vores ekspertise og dedikation, fortæller Anjam Shah.

Med fokus på kvalitet, omhyggelighed og kundetilfredshed har Cotti Rens og Clean-Dry opnået fremragende ry i lokalsamfundet.

Desuden udfører virksomhederne erhvervsrengøring for firmaer på hele Fyn og søger i den forbindelse hele tiden nye samarbejdspartnere.

– Vi har et dedikeret team af erfarne fagfolk, der er specialiserede i en bred vifte af rensningsydelser. Uanset om det drejer sig om rensning af dagligdags tøj, sarte materialer, dragter, kjoler, møbler eller tæpper har vi ekspertisen til at behandle kundernes effekter med omhu og opmærksomhed på detaljerne, understreger indehaveren.
Og tilføjer så afslutningsvis:

– Nævnes skal det også, at vi vægter miljømæssig bæredygtighed højt, og kun benytter os af miljøvenlige rengøringsmetoder, der sikrer, at kundernes produkter ikke kun er rene, men også skånsomme mod miljøet. Vores processer er skræddersyede til at minimere belastningen på naturen og samtidig sikre førsteklasses resultater.