Den velrenommerede brille-kæde Nyt Syn udvider med ny butik i Odense – ved roeret er Signe Schønnemann, der ikke er ukendt med chef-rollen.
– Det kan siges meget enkelt. Vores ny butik kommer til at køre efter nøjagtig de samme principper, der gør sig gældende i vores andre brillebutikker. Vi vil koncentrere os om en udpræget kundeservice samt kvalitets-briller og kvalitets-stel, således at vi altid kan tilbyde vores kunder de mest lækre produkter.
Ordene kommer fra Signe Schønnemann, efter det nu viser sig, at Nyt Syn-kæden ud- vider med yderligere en butik i Odense på adressen Hjallesevej 199. En butik, der ejes af Signe Schønnemann, Tommy Simonsen, Tommy Hansen og Bo Kristensen.
Signe Schønnemann er i for- vejen indehaver af NYT SYN BRANDTS PASSAGE, men kommer altså også til at have ansvaret for den ny butik, der hører under postnummeret 5230.
– Også i denne butik vil vi skille os ud i vores sortiment med briller og stel i moderne og eks klusive brands. Som eksempler på nogle af de mærker vi allerede nu har aftaler med, kan nævnes danske Lindberg og Tom Ford. Og så skal det siges, at når man opsøger os som kunde, så
lægger vi altid vægt på at have god tid til kun- den og yde den mest professionelle rådgivning, understreger Signe Schønnemann.
Nyt Syn er en frivillig kæde, så optikerne ejer og driver selv butikkerne hver især. Derudover ejer Nyt Syn optikerne i fællesskab selskabet Nyt Syn Danmark, som står for fælles markedsføring, økonomi- styring, uddannelse og faglig sparring for alle butikkerne. Derfor er Nyt Syn kæden 100%
danskejet af indehaverne, som kunderne møder i butikken hver dag, og al skat betales i Danmark.
————-
Nyt Syn Folkebo
Hjallesevej 199 · 5230 Odense M · Telefon: 61 69 05 00 odensec@nytsyn.dk · www.nytsyn.dk