Advokat Line Vølund åbnede i juni sidste år kontor i Svendborg, og glæder sig over allerede nu at have opbygget en trofast kundekreds.
Står man som erhvervsdrivende eller privat i Svendborg og er på kig efter en advokat, der lægger vægt på tillid, tryghed og ordentlighed, så kan det så absolut anbefales at kontakte advokat Line Vølund.
Hun har siden juni 2022 haft kontor i Svendborg, og har allerede nu opbygget en trofast kundekreds – fortrinsvis bestående af privatpersoner.
– Men jeg er også klar til at bistå virksomheder. I og med jeg driver mit firma alene, er det ikke realistisk med opgaver for de helt store virksomheder, mens små og mellemstore firmaer vil uden tvivl vil kunne få glæde af min assistance, siger Line Vølund, der er uddannet jurist
fra Århus Universitet. I forlængelse af dette studie har hun her- efter uddannet sig til advokat.
– Jeg arbejder med mange forskellige opgaver. Når vi taler erhverv, er det relevant at nævne, at jeg er klædt på til at tage mig af sager vedrørende eksempel- vis ejendomshandler, inkasso, lejeret og konfliktmægling, oplyser Line Vølund og tilføjer afslutningsvis:
– Når det drejer om mit private segment, tager jeg mig fortrinsvis af sager omhandlende testamenter, familieret, ejendomshandler og almindelige aftaleretlige udfordringer. Uanset hvilken juridisk udfordring, man står overfor, er man altid velkommen til at
kontakte mig for en uforpligtende snak.

——————
Advokat Line Vølund · Øksenbjergvej 38 · 5700 Svendborg – Tlf.: 60 12 25 90 · advokatvoelund.dk · ltv@advokatvoelund.dk