Det tidligere AJ Bygconsult ApS skifter navn til AJ Arkitekter ApS og satser nu udelukkende på arkitektopgaver – indehaver Allan Brøndum Johansson glæder sig over stor travlhed.

Går man og drømmer om et arkitekttegnet hus, sommerhus eller måske tilbygning, så vil det uden tvivl være en ide at kontakte Svendborg-virksomheden, AJ Arkitekter ApS.

Virksomhedens arkitekter og bygningskonstruktører, der arbejder for både virksomheder, private og offentlige institutioner, har således mere end 25 års erfaring indenfor byggebranchen og er i øvrigt kendt for lægge stor vægt på kvalitet og god kundeservice.

– Vi er et professionelt arkitektfirma, der har hjulpet mange med at få deres drømmebolig – blandt andet i Odense, Svendborg, Nyborg og på Langeland samt mange andre steder. Udover at tegne bygningerne hjælper vi også vores kunder med at indhente de nødvendige byggetilladelser, fortæller indehaver Allan Brøndum Johansson.

AJ Arkitekter hed indtil for AJ Bygconsult, men med en øget mængde arkitektarbejde var en navneændring et logisk skridt.

– Ja, vi glæder os over, at der er mange spændende opgaver i øjeblikket. Vi flyttede til Fyn i 2020, og trods en hård Covid19-krise er det lykkedes for os at opbygge et godt netværk og en god kundekreds. Samtidig skal det nævnes, at vi har fået nogle rigtige dygtige samarbejdspartnere i form af eksempelvis ingeniører, energikonsulenter, entreprenører, og håndværkere, fastslår Allan Brøndum Johansson.