Stor travlhed i firmaet Knudsens Manpower ApS, der blandt andet har stor succes med nyindkøbt mobilt rensningsanlæg.
Hjulene kører stærkt i Glamsbjerg-virksomheden, Knudsens Manpower ApS, der tilbyder professionel arbejdskraft inden for bygge og anlægsbranchen.
– Ja, vi må sige det går rigtigt godt i øjeblikket. Vi tager os i øjeblikket primært af specialopgaver, og vi kører efter et motto, der hedder: Hvor andre siger nej, siger vi ja, fortæller virksomhedens indehaver John Knudsen.
Knudsens Manpower ApS på- tager sig gerne større specialopgaver og eksempelvis har virksomheden for nylig stået for etableringen af en havledning til spildevand, der går fra Lyø til Fyn for firmaet CJ A/S.
– Og så skal det nævnes, at travl heden i vores firma også hænger sammen med, at vi for nylig har investeret i et mobilt rensningsanlæg på 3500 KG, der blandt andet kan sorterer jord, grus og affaldsjord, fortæller John Knudsen.
Han har tidligere arbejdet med nedrivning, kloakarbejder, anlægsarbejde, udgravning af søer, havnearbejde, jernbanearbejder samt meget andet og har derfor stor ekspertise indenfor mange områder.
– Jeg har over 22 års erfaring indenfor branchen og ved derfor, hvor vigtigt det er med kompetente og selvtænkende folk. Kun det bedste er godt nok, og derfor går jeg aldrig på kompromis med kvaliteten under udførelse af en opgave, understreger John Knudsen.
————————
Knudsens Manpower ApS · Vedtoftevej 53 · 5620 Glamsbjerg Telefon: 71 749 849 · info@knudsens-manpower.dk www.knudsens-manpower.dk