Kvalitet, personlig kundeservice og levering til tiden er kodeordene i Aarup-virksomheden, der sædvanen tro er optaget af en bred vifte af byggeprojekter.

Sædvanen tro er der stor travlhed i den velrenommerede byggevirksomhed Hindsgaul Entreprise Aps med adresse Østergade 32 i Aarup.

Eksempelvis har hjulene kørt stærkt i den seneste tid med opsætning af transformatorstationer fra Jylland til Fyn, produktionshaller til møbelindustrien og byggeprojekter i landbrugssektoren.
– Og så skal det også nævnes, at vi har bygget et bulklager for Gelsted Fjernvarme samt færdiggjort et kontorbyggeri for Carl Hansen&Søn. Hertil kommer at vi har givet tilbud på en bred vifte af større opgaver, fortæller salgsdirektør Kim Hindsgaul, der i dag driver firmaet sammen med sin bror og direktør Mikael Hindsgaul. Hindsgaul Enterprise ApS har op igennem årene været inde i gode vækstperioder og leverer i dag både hoved- og totalentrepriser.
– Det behøves ikke at koste noget at få sat lidt streger på sit projekt. Vi har egen tegnestue, og vi
laver gerne skitser til vores kunder Desuden samarbejder vi med ingeniører og arkitekter som kører efter princippet ”no deal – no pay”, siger salgsdirektøren. Den velrenommerede Aarup-virksomhed har op igennem årene opbygget en stor og trofast og kundekreds.

Et projekt som Hindsgaul Entreprise Aps lige har lavet kontrakt på, for en trofast kunde igennem årene, er 6 haller til Erhvervsparken – Taarupparken etape 2, i Aarup.

Med etape 1 og 2 kommer erhvervsparken nu op på 10 haller.
–  Det hænger blandt andet sammen med, at vi altid har lagt vægt på at overholde de lovede byggetider. Det kan have store konsekvenser for bygherre, hvis byggeriet ikke er færdigt til tiden. Hvis vi er pressede, udvider vi gerne arbejdsugen til syv dage, påpeger Kim Hindsgaul og tilføjer:
– Kvalitet, tillid og troværdighed er nøgleord i hele vores virksomhed, og i den måde vi arbejder på. Fra idé til færdigt byggeri. Vi er overbeviste om, at det er en af årsagerne til, at vores kunder
kommer igen.