Samtidig med kåringerne som vinder af priserne ”Byens Bedste Håndværk” og ”Børsen Gazelle” investerer Nyborg El i endnu en virksomhed.
Erhverv-Fyn har tidligere fortalt historien om Nyborg El ApS, der siden Rene Christiansen og Bjarke Jensen 1. maj 2019 købte sig ind i det velrenommerede installationsfirma har været inde i en usædvanlig flot udvikling. Fra i 2019 at have 19 medarbejdere ansat er det tal i dag steget til over 70.
Og den flotte udvikling fortsæt- ter i højeste gear.
Således har virksomheden for nylig ikke bare vundet to fornemme priser, men også formået at udvide sit forretningsmæssige territorium yderligere.
– Vi har for nylig overtaget forretningen, Kop og Kande på Korsgade i Nyborg. Vi har længe haft et ønske om at erhverve en lampebutik, og da indehaveren var klar til et salg, slog vi til, fortæller Bjarke Jensen og tilføjer:
– Årsagen til at en lampebutik er interessant for os er dels, at vi kommer tættere på det private kundesegment, men også fordi det vil kunne komme vores erhvervskunder til gode. For såvel private som erhvervskunder vil det i fremtiden gælde, at når de eksempelvis køber lamper, så vil vi i samme handel kunne tilbyde både levering og montering.
Udvidelsen med en ekstra virksomhed er dog ikke det eneste medarbejderne i Nyborg El kan glæde sig over i øjeblikket. Faktum er nemlig, at installationsfirmaet for nylig modtog ikke færre end to priser. Nemlig Børsens Gazelle-pris og samtidig prisen som ”Byens Bedste Håndværk”.
– Det er to fine priser, men specielt den sidste er et vigtigt skulderklap for os. Den viser at kunderne værdsætter vores princip om, at alle skal have den samme gode service. Uanset om det er den store erhvervskunde eller Fru Hansen, der bare lige skal have ordnet en stikkontakt. Vi gør aldrig forskel, understreger Bjarke Jensen.
Nyborg El består således i dag af afdelingerne Nyborg, Lange- skov-Ullerslev, NYautomation , Kop Og Kande samt Fyns Elteknik i Odense.