Flere og flere virksomheder og organisationer vælger den midtfynske attraktion, når det er tid til arrangementer for medarbejdere eller kunder – historiske omgivelser og attraktive faciliteter er blandt trækplastrene.
Virksomheder og organisationer i stigende antal landet over har fået øjnene op for Egeskov, når der eksempelvis skal afvikles firma- og foreningsudflugter, fester, møder eller teambuilding-kurser. Muligheden for at kombinere faglighed med smuk natur og spændende kulturhistorie er unik på den fynske herregård, hvis slot blev opført i 1554 og i dag betragtes som en af de bedst bevarede vandborge i Nord-Europa.
–Vores omgivelser her på Egeskov lægger op til dage, hvor det handler om at få fælles oplevelser i utraditionelle og smukke rammer. Vi har plads til arrangementer fra ganske få til mange tusinde deltagere, fortæller Sandra Munk, der er salgs- og event-koordinator.
Egeskovs centrale placering midt i Danmark gør, at stedet er den ideelle kulisse for virksomhedsarrangementer.
— Vi kan eksempelvis arrangere mindre møder, teambuilding, forenings- og personaleudflugter, messer, produktlancering samt kundeevents. Vi har de perfekte rammer til det hele, understreger Sandra Munk.
Rækken af virksomheder og organisationer, der har nydt Egeskovs smukke omgivelser i forbindelse med diverse arrangementer, er lang.
Eksempelvis kan nævnes DACIA, Bygma, Værkstedernes Indkøbsforening, Dansk Metal og et væld af veteranbilklubber.
–Når virksomhederne vælger at holde deres møder eller arrangementer hos os, kan de booke dem i uforglemmelige omgivelser, nemlig i Café Jomfru Rigborg, der ligger lige i hjertet af den fantastiske have. Her kan vi sørge for forplejningen dagen igennem, ligesom cafeen indeholder et møderum med AV-udstyr, tv-skærm og WIFI. Her er plads til maksimum 60 personer, siger Sandra Munk og fortsætter:
— Og har man brug for mere plads, så samarbejder vi med teltleverandører og skræddersyr teltløsninger, helt efter virksomhedernes ønsker. Fra 100 til flere tusinde personer.

ALT KLAPPEDE

Bygma i Ringe og Svendborg er blandt de virksomheder, der med stor succes har afviklet kunde- og medarbejder-arrangementer på Egeskov.
–Alt fungerede perfekt ved begge lejligheder. Vi kan så afgjort kun anbefale Egeskov til andre virksomheder.
Sådan lyder ordene fra Bygma Ringes direktør Jeppe Christensen, efter han flere gange har deltaget i firmaarrangementer på Egeskov.
–Vi holdt i efteråret ’22 personalearrangement på Egeskov med 33 deltagere. Vi havde rundvisning i parken ved slotsgartner Peter Bonde, efterfulgt af en ekstern ‘mordefterforskning’ og helstegt pattegris. Sandra Munk bistod ved arrangementet og alt klappede, fortæller Jeppe Christensen og tilføjer:
–Året efter afviklede vi i samarbejde med Bygma Svendborg et kundearrangement omkring bæredygtighed og klimakrav. 38 kunder og kolleger deltog til mad, efterfulgt af undervisning og workshop. Her klappede alt også.

FAKTABOKS:

Egeskov er et af Nordeuropas flotteste renæssanceslotte med en ægte voldgrav, riddersal og historie i det tykke murværk.
Med til Egeskov hører også Falck Museum, Veteranmuseum og Camping Outdoor Museum.
Egeskov har også en 20 hektar stor historisk have, der har vundet flere priser og er i konstant udvikling.
Ved det historiske slot finder man også en legeskov for hele familien, hvor der blandt andet kan tilbydes ”Tree Top Walking”, labyrinter, legepladser, Mooncars, Danmarks største klatrenet, hoppepuder og ”Draculas Krypt”.
På området findes flere spisekiosker med fastfood, drikkevarer, kaffe is og snacks, ligesom Cafe Jomfru Rigborg dagligt tilbyder velsmagende caferetter.


EGESKOV – Egeskov Gade 22 – 5772 Kværndrup – Telefon: 62271625 – Hjemmeside: www.egeskov.dk – Mail: info@egeskov.dk