Flere og flere erhvervskunder i det fynske vælger nu at bruge FOMO forsikringsformidling når der skal vælges de helt rigtige forsikringsløsninger.

– For os handlede det primært om den nære kontakt, og det faktum, at FOMO er en lokal virksomhed. Det spillede naturligvis også ind, at vi fik et forsikringstilbud, der var specielt målrettet vores behov.

Sådan siger indehaveren af Svendborg-virksomheden, Farve X-perten, Kim Hofmann, efter det nu viser sig, at FOMO forsikringsformidling oplever at flere og flere virksomheder forsikrer sig i FOMO Erhverv.

FOMO, som har eksisteret siden 1963, har i dag ca. 20% af Fynboerne på Sydfyn forsikret privat og har siden 2019 solgt forsikringer til erhverv.

– Der var flere fordele ved at vælge FOMO, men ingen tvivl om, at den nære kontakt – det at man
altid kan ringe og få en samtale med sin egen tilknyttede assurandør, spillede en stor rolle i vores beslutningsproces. Og så har vi oplevet det positive i FOMO, at vi altid kan regne med de rigtige forsikringspriser, når vi eksempelvis køber nye biler i virksomheden. Her er ingen uventede fordyrende led, som vi desværre har oplevet det i andre forsikringsselskaber. Vi stoler 100 procent på FOMO, understreger Kim Hofmann.

Den forklaring kender Marianne Skøtt, der er erhvervsassurandør i FOMO, kun alt for godt.

– Ja, vi hører igen og igen fra vores kunder, at det er af essentiel betydning, at vi dels har en meget kort kommandovej – dels er en stærkt lokalt forankret virksomhed. Og så selvfølgelig det faktum, at vi altid forsikrer vores kunder til de mest fordelagtige priser, fastslår hun.