På fire år har JME VVS ApS fra Kerteminde tredobbelt sit personale – samtidig har virksomheden været nødt til at finde nye og større lokaler.

Det går godt i Kerteminde-virksomheden, JME VVS ApS.
Faktisk så godt at firmaet, der så dagens lys for 30 år siden, – men skiftede navn, da Johnni Christiansen og Kasper Rasmussen købte virksomheden for 4 år siden – har formået at tredoble antallet af medarbejdere fra 5 til 15. Den positive udvikling har samtidig betydet, at de oprindelige lokaler på Longsvej 1 blev for små, således at virksomheden nu er flyttet i større lokaler i Kohaven 14 B.
-Ja, vi glæder os over, at der har været godt gang i butikken trods de hårde tider, siger den ene af de to indehavere Johnni Christiansen, hvis folk i øjeblikket er i gang med en stor opgave på Tved Skole, hvor der installeres tre store varmepumper på 3 gange 60 kw.
-I det hele regner vi med, at der kommer en del opgaver med varmepumper til erhvervslivet og private, når Energistyrelsen åbner op for nye ansøgninger af tilskud igen i 1. kvartal 2021, siger Johnni Christiansen.
JME VVS er godkendt VE-installatør, og har gennem årerne installeret en del varmepumper i alle størrelser.
På almindelige serviceopgaver opererer JME VVS ApS primært i sit nærområde, men kører gerne til opgaver i hele landet ved større projekter.
-Eksempler på større projekter indenfor vores kernekompetenceområder er mejeri, gaskedler og varmepumper. Og så lægger vi meget vægt på kvalitet og godt håndværk. Det er nemlig vejen til tilfredse kunder, understreger Johnni Christiansen.