Covid19-krise og Ukraine-krig har ændret arbejdsbetingelserne for DESITEK A/S’ ansatte, der dog har været gode til at tilpasse sig de nye udfordringer.

– Vi har stået overfor en alvorlig sundhedskrise og vi står midt i en krig. Alligevel glæder jeg mig over, at vi har formået at løse alle vores opgaver.  Udfordringerne vil fortætte i 2023, men vi er klar til at løse dem. Sådan lyder de optimistiske toner fra Steen Jep Emming, der er direktør i Søndersø-virksomheden, DESITEK A/S.

En virksomhed, der tilbyder lyn- og overspændningsbeskyttelse, samt nødstrømsanlæg, kabeltilbehør og sikkerhedsudstyr til arbejde på elektriske anlæg. Blandt andet har firmaet mange kunder i vindmøllebranchen.

– Vi kommer til at løse en del opgaver i forbindelse med udbygningen af elnettet, og i den forbindelse vil vi møde udfordringer, som mange andre virksomheder også kender til. Eksempelvis står vi overfor en usikker forsyningssituation grundet krigen i Ukraine, ligesom der også vil være usikkerhed omkring prissætningen for de forskellige produkter, vi sælger, siger Steen Jep Emming.
Han tilføjer dog, at DESITEK A/S’ ansatte vil gå ind i 2023 med stor optimisme.

– De sidste par år har lært os meget. Vi er blevet gode til at tilpasse os og løse problemstillingerne hen ad vejen, og det vil vi også gøre i de kommende år. Lige nu glæder jeg mig over, at vi er kommet igennem de sidste par år uden at skulle fyre folk. Det er en sejr i sig selv, understreger han.