Hjulene kører i turbogear i Autocentret Nyborg ApS, hvor indehaverne Bo Mogensen og Niels Kristiansen glæder sig til at kunne fejre et forsinket jubilæum i 2024.

Er man som bilejer på kig efter et velrennomeret og professionelt autoværksted, der er klar til de fleste typer opgaver, så kan det anbefales at kontakte Autocentret Nyborg ApS. Et værksted, der ejes af makkerparret Bo Mogensen og Niels Kristiansen og som i år har kunnet fejre 10-års jubilæum.
– Vi glæder os over mange gode kunder og stor travlhed her på værkstedet. I år har vi faktisk haft så travlt med mange forskellige opgaver, at vi har udsat jubilæums-fejringen til 2024, fortæller Niels Kristiansen.
Autocentret Nyborg ApS er et moderne værksted, der kan servicere alle bilmærker.
Mekanikerne arbejder med den nyeste teknologi indenfor testere og computere, og prioriterer derudover kurser og efteruddannelse højt.
– Afslutningsvis skal det nævnes, at god kundeservice ligger os meget på sinde, og at vi naturligvis primært henvender os til kunder, som ønsker at deres biler bliver behandlet med en kærlig og professionel hånd.
————–
Autocentret Nyborg ApS
Lyøvej 4
5800 Nyborg
Hjemmeside: www.autocentretnyborg.dk
Mail: info@autocentretnyborg.dk
Kontaktperson: Niels Kristiansen
Tlf.: 27629669 / 60131741