– Vi bestræber os ikke på at være den billigste, men på at levere kvalitet – det rigtige og gode håndværk – og til tiden.
Det slår indehaver af tømrer- og snedkerfirmaet Allan Broholm ApS ved Espe midt på Fyn, Allan Broholm, fast.
Han har med succes drevet firmaet siden 2006. Han startede i det små i Odense, men flyttede hurtigt til fødeegnen ved Espe.

Små og store projekter

Ordrebogen, der trods corona-tider er fyldt særdeles godt op, indeholder både små og større opgaver, ligesom han også gerne påtager sig at være hovedentreprenør på en opgave. Her kan han trække på et sammentømret team af midtfynske firmaer.
Allan Broholm og hans cirka ti ansatte har netop afsluttet et større projekt med Øhavsmuseet ved havnen i Faaborg og er i gang med restaurering af præstegården i Herringe samt ny hjælpemiddelcentral i Ringe. Efter ferien står den bl.a. på tagrenovering på Bernstorffsminde Efterskole.

Arbejder på hele Fyn

Allan Broholm kommer rundt til små og store opgaver på hele Fyn, men hovedparten ligger i området fra Svendborg mod Faaborg og op over Ringe til Odense.
– Vi får mange nye kunder, fordi vores ”gamle” kunder er flinke til at henvise til os, og vi vil strække os langt for at gøre vores kunder, store som små, tilfredse med det arbejde, vi leverer, hvad enten det er udskiftning af et par vinduer i et hus eller et stort projekt. Vi har også snedkermaskiner, så vi selv kan lave f.eks. speciel lister, inddækninger m.m.
Allan Broholm har altid to lærlinge ansat.
– Hvis vi fortsat skal have dygtige svende, er det vigtigt, at vi alle tager et ansvar for at være med til at uddanne dem. Kun sådan kan vi fastholde høj kvalitet på tømrer-arbejdet i Danmark, siger Allan Broholm.

Isoleringsopgaver

Ved siden af tømrer- og snedkerarbejdet kan han også tilbyde enhver form for isolering med papiruld. Det sker gennem afdelingen Papiruld Sydfyn. Det er dog mest i vinterhalvåret, hans ekspert på dette område har travlt.
————
​Tømrermester Allan Broholm ApS – Espe Højlod 1 – 5750 Ringe – Tlf.: 2149 2055 – Mail: toemrer@a-broholm.dk – www.a-broholm.dk