NYT SYN Wichmann Optik i Svendborg har pr. 1. januar ansat en ny optiker, Jill Kolsbjerg Hansen, som har mange års erfaring som optiker i Synoptik-kæden, hvor hun også lærte indehaveren af Nyt Syn-butikken i Svendborg igennem nu tre år, optiker Tommy Simonsen, at kende.

Arbejde med gode kolleger

Jill Kolsbjerg Hansen vil være kendt af nogle i Svendborg, hvor hun var butikschef for Synoptik fra 2014, til hun tiltrådte i en lignende stilling i Nyborg.

– Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med gode og dygtige kolleger og selvfølgelig Tommy, som jeg har kendt i 20 år, siger Jill Kolsbjerg Hansen.

– Man har brug for kolleger at sparre med, og jeg er sikker på, at jeg vil få et godt samarbejde med Tommy og de øvrige kolleger, siger Jill Kolsbjerg Hansen, der er gift og bor i Langeskov med mand og to døtre. Oprindeligt er hun fra Vejle.

Alt i alt har hun været uddannet optiker i 14 år. Uddannelsen foregik hos Synoptik i Dalum, og inden da arbejdede hun i fire år i Norge for Brillekæden.

Jill Kolsbjerg Hansen skal arbejde med alle opgaver som optiker, også med kontaktlinser, og der er planer om, at hun også skal ud på plejehjem for at hjælpe beboere, der ikke selv magter at komme ind til butikken i Kattesundet.

Kampagne: 2 for 1

Den kendte og velrenommerede butik kører i april og maj en kampagne med 2 for 1 på en lang række af brillestel.

– Det bliver kun i de to forårsmåneder, hvor det vil være oplagt at benytte sig af muligheden for at få en ekstra solbrille med styrke med i prisen. Så er man klar til sommer og sol. Det kan selvfølgelig også være, at man har brug for en læsebrille, en skærmbrille eller bare et ekstra par briller. Tilbuddet gælder for en lang række af brillestel, alle mærkevare-stel af høj kvalitet, siger Tommy Simonsen.

Leasingordning

For et år siden indførte butikken i Svendborg en leasingordning, Wichmann Flex. Ordningen går ud på, at man kan lease flere briller og få mulighed for at skifte jævnligt uden at blive ruineret.

– Man kan frit vælge mellem alle slags briller, også f.eks. også vores populære Drive Safe briller, og vores ordning gør det nemt at skifte, måske bare for at følge med moden.

– Ordningen er blevet populær og har overgået vores forventninger, så den fortsætter vi med, siger Tommy Simonsen.

Leasing starter ved 95 kr. pr. måned ved briller med enkeltstyrkeglas og ved 199 kr. med flerstyrkeglas. Uanset antal briller.

Endnu mere præcis opmåling

NYT SYN i Svendborg kunne sidste år præsentere en verdensnyhed, Visufit 1000 fra Zeiss, som giver de dygtige optikere endnu bedre muligheder for en præcis opmåling af øjnene.

– Vi taler om opmåling med 45 millioner punkter, fortæller Tommy Simonsen, der er yderst tilfreds med det nye hjælpemiddel. Den er udstyret med 9 individuelle kameraer, der tilsammen giver de 45 millioner målepunkter. Den laver en 3D scanning af ansigtet, og det er den perfekte synsundersøgelse med perfekt tilpassede briller som resultat, siger Tommy Simonsen.

Grundig synsprøve

Hos NYT SYN Wichmann Optik er man helt bevidst om vigtigheden af en grundig synsprøve med fagligheden i højsædet. Og med Zeiss som samarbejdspartner har man alle de teknologiske hjælpemidler, der kan sikre kunderne de helt rigtige glas  og det helt rigtige stel fra det store udvalg af mærkevare stel.

Og så har Tommy Simonsen planer om en større ændring til sommer. Men mere om det senere, siger han.

————

NYT SYN Svendborg – Wichmann Optik – Kattesundet 4 – 5700 Svendborg  –  Tlf.: 6222 3001 – Mail: svendborg@nytsyn.dk –  www.nytsyn.dk/svendborg