Farve X-perten kan nu som de hidtil eneste på Fyn præsentere kunderne for en shop i shoppen kun med fokus på produkter fra danske Egetæpper. En sådan shop er indrettet b?de i butikken i Svendborg og i Ringe.

– Det er lidt af et skulderklap, vi har fået af Egetæpper, siger Kim Hofmann, indehaver af Farve X-perten. På en mindre og veldisponeret plads har vi nu et meget større udvalg af alle de forskellige tæpper i alle de farver, de bliver produceret i.

I Svendborg er det gulveksperten Sebastian Sandgaard, der skal vejlede kunderne, mens det i Ringe-afdelingen er Jimmi Svensson.

Hele udvalget

– Vi har hele tiden forhandlet tæpper fra Egetæpper, men nu har vi i vores Egetæpper-shop prøver på hele udvalget af tæpper og øvrige produkter så som vinyl og tæppefliser, der er populære i børnehaver og i butikker, siger Sebastian Sandgaard.

– Når kunden kommer ind i butikken, finder vi ud af, hvilken gulvtype der skal vælges. Vi tilbyder at montere, men kunden kan også selv vælge at gøre det. Hvis det er et Egetæppe, kunden vil have, kan vi nu vise hele udvalget, og er det ikke nok at se det her i butikken, kan vi komme ud til kunden med noget af udvalget. Vi kan også sørge for opmåling.

Kompromisløs kvalitet

– Kunden får et tilbud, og vi aftaler en dato for arbejdets udførelse. Hvis vi ikke lige har tæppet på lager, kan vi få det leveret i løbet af få dage, siger Sebastian Sandgaard.

Alle Egetæpper er godkendt af Astma- og Allergiforbundet. Kvaliteten er kompromisløs med komfort i særklasse og giver et sundt indeklima. I produktionen lægges der vægt på, at tæpperne skal være miljørigtige.

– Ud over tæpper har vi også andre typer af gulvbelægning, således at vi med vores maling og gardiner kan hjølpe på rigtig mange områder ved indretningen, tilføjer Kim Hofmann.

———

Farve X-perten – Ole Rømersvej 61 – 5700 Svendborg – Tlf.: 6222 4490 – Mail: svendborg@farvexperten.dk – Klokkestøbervej 12 – 5230 Odense M – Gørtlervej 4 – 5750 Ringe – www.farvexperten.dk