Farve X-perten er netop også blevet Botex-forhandler og dækker hele Fyn. Fra butikkerne kan man nu få gode råd og vejledning om gardiner og solafskærmning samt se et flot program i lækre boligtekstiler fra Botex.
Botex-forhandlingen er et supplement til Farve X-pertens maling fra bl.a. Sigma, tæpper fra bl.a. Ege-tæpper, som også har sin egen udstilling i butikkerne, gulvbelægning m.m., som stadig vil være kernen i de produkter og serviceydelser, som butikkerne i Svendborg, Ringe og Odense, kan levere til deres kunder på Fyn.

Bred vifte af tekstiler

I Svendborg og Ringe er en del af butiksarealet nu blevet indrettet med en bred vifte af lækre boligtekstiler fra den landsdækkende Botex-kæde. Det er bl.a. gardiner fra Botex Highline, faber og luxaflex, sengebetræk fra Hoie, håndklæder fra Södahl m.m. – altsammen flot og overskueligt udstillet.
– Vi dækker nu med vores produkter hele vejen rundt i huset, når der skal indrettes fra bunden af eller blot delvist i huset eller på kontoret, siger butikschef i Svendborg, Hedi Bech, bedre kendt som Futte.

Konsulentbesøg

– Enten kan man komme ind i vores butik i Svendborg eller Ringe og se vores Botex-udstilling, eller også kan man bestille et besøg af vores Botex-bus. Så kommer jeg eller en af mine kolleger ud til kunden med bilen fyldt med vareprøver. Man kan også først besøge os, hvorefter vi kan tage ud til kunden og se, hvordan det ser ud direkte på stedet. Vi er altid klar med et uforpligtende, gratis konsulentbesøg overalt på Fyn, så vi sammen med kunden kan finde den helt rigtige løsning.
– Vi ved, hvor svært det kan være at finde de rigtige gardiner, der passer med resten af indretningen, og vi kan nu med hele Botex-kæden i ryggen sikre vores kunder en skræddersyet løsning, der holder i mange år, siger Futte.

———

Farve X-perten/Botex – Ole Rømersvej 61 – 5700 Svendborg – Tlf.: 6222 4490 – Mail: svendborg@farvexperten.dk og botexsvendborg@botex.dk – Klokkestøbervej 12 – 5230 Odense M – Gørtlervej 4 – 5750 Ringe – www.farvexperten.dk