Stadig flere virksomheder finder det vigtigt at gøre en ekstra indsats for at forbedre det sociale miljø, at få et bedre sammenhold og samarbejde og sikre, at dygtige medarbejdere bliver i firmaet.
– Vi kan se, at et godt værktøj til at nå det mål er sociale arrangementer med smagninger, siger butikschef Simon Styrup, Vinspecialisten i Svendborg. Der sker noget med folk, når de er sammen på den måde. De tør op og snakker om andet, end de plejer til daglig.Kan tage Riedel-glas med– I starten snakker jeg eller en af mine kolleger om de vine eller spirituosa, vi har taget med. Der er jo en historie forbundet med dem, og hvis firmaet er interesseret, tager vi også vores gode Riedel-glas med for at fuldkommengøre smagningen. Et glas, beregnet til netop den drik, der nydes, fuldender oplevelsen.
– Efterhånden som tiden går, begynder deltagerne at snakke mere frit med hinanden, og det giver alle en god oplevelse. Vi har alle tre, foruden mig er det Anja Storm Larsen og Bent Thor Tøttrup, rigtig mange års erfaring i branchen og kan svare på de fleste spørgsmål om det, vi nyder.Hygge og afslapning

– Vi tager gerne ud overalt, men kommer mest i det sydfynske. Det er især de lidt større virksomheder, der holder smagninger, og det kan være en god idé for virksomheder med flere afdelinger, hvor man så kan mødes på tværs af afdelingerne, men vi kommer også ud til mindre firmaer. Det handler jo om at hygge sig og slappe af og få en wow-oplevelse, når man smager noget, der er ud over det sædvanlige.

Vin, whisky, rom og gin

– Vi arrangerer smagninger i vin, selvfølgelig, men whisky-smagninger, rom-smagninger og senest også gin-smagninger er blevet meget populære. Vi har i hovedfirmaet H. J. Hansen Vin, hvorunder Vinspecialisten hører, en gudbenådet bartender ansat, Kim Thygesen, og sammen med ham kan vi også arrangere en cocktail-skole, hvor deltagerne kan lære at blande en god drink, siger Simon Styrup.

———–

Vinspecialisten Svendborg – Korsgade 7 – 5700 Svendborg – Tlf.: 62212211 – Mail: svendborg@vinspecialisten.dk – www.vinspecialisten.dk