Bjarne Dideriksen har solgt halvdelen af sit tømrerfirma Vestfyns Tømrerforretning til sin projektleder i firmaet, Bo Reimer, og det er planen, at Bo Reimer i løbet af nogle år helt skal overtage firmaet, som Bjarne Dideriksen var med til at grundlægge i 1990.

Det skete dengang ved, at han og en kompagnon overtog tømrermester Hans Larsens forretning, oprettet i 1958, og siden ejerskiftet er det gået hurtigt fremad for det vestfynske firma, der i dag har godt 30 ansatte og en bilpark på 20 biler.

Nu er Bjarne Dideriksen blevet 62 år, og det har i nogen tid ligget i kortene, at der skulle ske et generationsskifte.

– Foreløbig fortsætter jeg i firmaet i fem år, inden Bo Reimer overtager det hele, siger Bjarne Dideriksen.

Fortsætter i samme spor

Bo Reimer, der er 40 år, startede sin karriere i Vestfyns Tømrerforretning for 25 år siden som arbejdsdreng og arbejdede sig op til at blive projektchef og nu medejer.

– Jeg har haft lyst til at overtage firmaet i mange år og synes, at jeg har de evner, der skal til, ligesom mit kendskab til firmaet selvfølgelig efter 25 år er stort, så jeg føler mig klar til det, siger Bo Reimer.

Mere med det samme

– Jeg har ikke planer om at foretage de store ændringer, heller ikke at vækste for enhver pris, men jeg vil arbejde for fortsat at optimere driften, så vi kan producere mere med det vi har. Det kan godt være, at der skal ansættes lidt flere, men firmaet skal drives videre som hidtil med godt håndværk og tilfredse kunder.

– Vi har en god stab af medarbejdere, og ordrebeholdningen for resten af året er også fin. Jeg glæder mig til at fortsætte det gode samarbejde med Bjarne mindst fem år endnu, for han er langt fra klar til at gå på pension, siger Bo Reimer.

Vestfyns Tømrerforretning arbejder hovedsageligt på Fyn og i Trekants-området.

——-

Vestfyns Tømrerforretning A/S – Løimarksvej 3 – 5610 Assens – Tlf.: 6471 1909 – Mail: vtf@vtf.dk – www.vtf.dk