Menu Luk

Nyheder

Ungt firma boret sig fast i branchen

Fyns Diamant er en erfaren partner til bore- og skæreopgaver

Har man brug for at få lavet gennemføringer til blandt andet installationer, så kan man roligt henvende sig til Fyns Diamant. Selvom det er en ny ung virksomhed, – så er der erfaring bag. Inden Mikkel Ingwersen stiftede virksomheden for omkring et år siden, arbejdede han i flere år for større firmaer med meget alsidige opgaver samt rådgivning om opgaveløsninger.

Fyns Diamant kører primært på Fyn og trekantsområdet. Men har dog også opgaver at løse andre stedet i landet.

– Jeg startede for at opfylde ønsket om at blive selvstændig, og det har jeg ikke fortrudt, siger Mikkel Ingwersen. Fra start har der været gang i arbejdet, – og det har kun været stigende. Jeg fik hurtigt et godt samarbejde med en større virksomhed i Fredericia, hvor vi assisterer hinanden efter behov. Jeg kan leje mandskab, når det er nødvendigt samt maskinel jeg skulle have brug for. Jeg assisterer på samme måde. Så når det gælder boring, – så klarer vi det hele.

Fyns Diamant henvender sig hovedsagelig til erhvervskunder og arbejder en del for smedefirmaer, elektrikere, VVS´ere og hovedentreprenører på de forskellige byggepladser. Meget nybyggeri i dag er med færdige elementer, hvor der efterfølgende skal bores til gennemføring til de forskellige installationer.

Fyns Diamant ApS ved Mikkel Ingwersen, Nyløkke 6, 5600 Faaborg, Tlf.: 28 43 74 70, kontakt@fynsdiamant.com / www.fynsdiamant.com