Svendborg Vinduer står for kvalitet og bæredygtighed. Indehaverne, brødrene Lars og Jan Jensen, har arbejdet med vinduer og døre i mere end 20 år og kender markedet bedre end de fleste, og for dem har kvalitet altid været i højsædet.

Svendborg Vinduer, der har til huse på Gotlandsvej i Svendborg, arbejder hovedsageligt med renovering, men leverer også vinduer og døre til nybyggeri. De bruges meget af tømrermesterfirmaer og private husejere samt i en vis udstrækning af bl.a. boligforeninger på Fyn, men leverer også til resten af Danmark.

Komposit er miljøvenlig

– Vi gør mest i vinduer og døre i komposit/plast, fortæller Lars Jensen, mens Jan tager sig at vise vinduer og døre frem i udstillingsområdet for et par kunder.

– Komposit har en levetid et godt stykke ud over alle andre typer vinduer og døre. Komposit gulner og krakelerer ikke. Komposit er UV-bestandig og 100 pct. fri for svamp og råd. Ydermere bliver alle restprodukter under produktionen genanvendt, og når værnepligten udløber langt ud i fremtiden, bliver det hele genbrugt. Det synes vi er vigtigt i en tid, hvor bæredygtig produktion er målet for os alle.

– Vi får fabrikeret alle vinduer og døre i Jylland, så det er rent dansk produktion.

Skræddersyede vinduer/døre

Der er ikke noget, der hedder standardmål på vinduer her.

– Vi leverer skræddersyede løsninger, og vores kunder kan få lige præcis det udseende, de er ude efter, siger de to brødre. Hvis nogle er mere til alu/træ eller bare træ, klarer vi også det. I øvrigt er der også et kompositelement i alu/træ, da der er komposit mellem træ og aludelen. Det forlænger levetiden meget, da det udsætter træets rådningsproces.

Da Svendborg Vinduer mest leverer til renoveringsopgaver, er firmaet ikke så afhængigt af konjunkturerne.

– Der er altid behov for udskiftning af ældre vinduer og døre, og fremtiden tegner lyst, slutter de to indehavere af Svendborg Vinduer.

———————–

Svendborg Vinduer – Gotlandsvej 4 – 5700 Svendborg – Mail: info@svendborgvinduer.dk – Tlf.: 6222 0671