Slagter med høj kvalitet og gode specialiteter

Den nye slagter Hvenegaard i Gerritsgade vil samarbejde om smag med de sydfynske producenter om at skabe unikke produkter

Mads Hvenegaard, der er uddannet slagter fra K.E. Kød, er nu blevet selvstændig slagtermester. Den1. oktober overtog han den velrenommerede butik Slagter Engstrøm, som drives videre med de samme produkter af høj kvalitet. Kunderne vil heller ikke mærke den store forskel, når de kommer i butikken. De møder kendte ansigter, da det velkvalificerede personale også fortsætter.
– Det er en helt klassisk slagterbutik med de samme varer, siger Mads Hvenegaard. Vi har overtaget alle de kendte opskrifter, så vi kan tilbyde kunderne de samme kvalitetsvarer. Det har været en god start med positive og spændende reaktioner fra kunderne.

Slagter Hvenegaard sætter også fokus på andre aktiviteter – både alene men også i samarbejde med andre producenter og erhverv.
– Vi vil gerne være kendt for gode sydfynske specialiteter og skabe unikke produkter. Det kunne f.eks. i samarbejde med et af de sydfynske bryghuse være ølmarineret svinekam. Der er mange muligheder, og vi vil gerne arbejde sammen med lokale og andre fynske producenter og sammen skabe noget specielt. Der er mange muligheder, – og samarbejde er en positiv tilgang til udvikling af nye spændende produkter.

Hvenegaard tilbyder også flere slags mad ud af huset som blandt andet anretninger, varme retter, grillmenuer, middagsretter og smørrebrød, og til forskellige anledninger som receptioner eller større arrangementer. I den kommende tid står det også på julefrokoster, julemenu samt nytårsmenu. Hos Hvenegaard er de naturligvis altid åbne for ændringer og særlige ønsker.
– Vi har de rigtige råvarer og vi har det rigtige personale, så vi kan lave noget, der er godt. Der kommer også tilbud til vore kunder i hverdagen. Her vil vi tilbyde nemme retter af høj kvalitet

—————

Slagter Hvenegaard, Gerritsgade 36, 5700 Svendborg, Tlf. 62 21 18 27, butikken@slagterhvenegaard.dk / www.slagter-hvenegaard.dk