Bilpleje i superkvalitet

Indehaveren af Bilplejen.dk, Anders Runde Nielsen, tilbyder som en af de eneste her i landet poleringsarbejde i usædvanlig høj klasse.
-Vinteren står for døren og man må ikke glemme at netop vinteren er meget hård ved vores biler grundet salt og forskelligt kemi på vejene. Specielt nyere biler er udsatte for kraftigt slid.
Sådan siger indehaveren af firmaet, Bilplejen.dk, Anders Runde Nielsen.
I sit firma, der er beliggende i Korup, tilbyder han adskillige former for forbedring og beskyttelse af din bil.
I forbindelse med den danske vinter er det ikke usædvanligt at han udfører en del poleringsarbejde.
-Den lak, der bruges på de nyere biler i dag, er måske nok miljørigtig. Men den er altså ikke særlig stærk. Jeg kan med mit poleringsarbejde samt coating skabe en utrolig stærk overflade som blandt andet er modstandsdygtig mod eksempelvis salt og kemi. Jeg arbejder med produktet Opti-Coat, der danner overfladen på lakken og i et langt tykkere lag end voks og laksforsegling, siger indehaveren og fortsætter:
– Trods det påføres i et relativt tyndt lag,  er det nok til at modvirke ridser i langt større grad end bilens originale lak. Samtidig har coatingen elementafvisende egenskaber, der gør den daglige vedligeholdelse betydeligt nemmere og overskuelig.
Anders Runde Nielsen, der siden 2007 har haft sit eget poleringsfirma, lægger ikke skjul på, at kvalitetspolering er hans hjertebarn. Ikke desto mindre tilbyder han i sit firma adskillige andre produkter, der er med til at pleje din bil.
Blandt andet undervognsbehandling, ind- og udvendig rengøring af bilen, polering af specialbiler, vinterklargøring af din bil og plastikreparationer.
———
Bilplejen.dk – Rug?rdsvej 259- 5210 Odense NV – Tlf.: 40144100- Web:?www.bilplejen.dk- Mail:?info@bilplejen.dk

Hjulene kører stærkt hos Hindsgaul Entreprise ApS 

Kvalitet, personlig kundeservice og levering til tiden er kodeordene i Aarup-virksomheden, der sædvanen tro er optaget af en bred vifte af byggeprojekter.

Sædvanen tro er der stor travlhed i den velrenommerede byggevirksomhed Hindsgaul Entreprise Aps med adresse Østergade 32 i Aarup.

Eksempelvis har hjulene kørt stærkt i den seneste tid med opsætning af transformatorstationer fra Jylland til Fyn, produktionshaller til møbelindustrien og byggeprojekter i landbrugssektoren.
– Og så skal det også nævnes, at vi har bygget et bulklager for Gelsted Fjernvarme samt færdiggjort et kontorbyggeri for Carl Hansen&Søn. Hertil kommer at vi har givet tilbud på en bred vifte af større opgaver, fortæller salgsdirektør Kim Hindsgaul, der i dag driver firmaet sammen med sin bror og direktør Mikael Hindsgaul. Hindsgaul Enterprise ApS har op igennem årene været inde i gode vækstperioder og leverer i dag både hoved- og totalentrepriser.
– Det behøves ikke at koste noget at få sat lidt streger på sit projekt. Vi har egen tegnestue, og vi
laver gerne skitser til vores kunder Desuden samarbejder vi med ingeniører og arkitekter som kører efter princippet ”no deal – no pay”, siger salgsdirektøren. Den velrenommerede Aarup-virksomhed har op igennem årene opbygget en stor og trofast og kundekreds.

Et projekt som Hindsgaul Entreprise Aps lige har lavet kontrakt på, for en trofast kunde igennem årene, er 6 haller til Erhvervsparken – Taarupparken etape 2, i Aarup.

Med etape 1 og 2 kommer erhvervsparken nu op på 10 haller.
–  Det hænger blandt andet sammen med, at vi altid har lagt vægt på at overholde de lovede byggetider. Det kan have store konsekvenser for bygherre, hvis byggeriet ikke er færdigt til tiden. Hvis vi er pressede, udvider vi gerne arbejdsugen til syv dage, påpeger Kim Hindsgaul og tilføjer:
– Kvalitet, tillid og troværdighed er nøgleord i hele vores virksomhed, og i den måde vi arbejder på. Fra idé til færdigt byggeri. Vi er overbeviste om, at det er en af årsagerne til, at vores kunder
kommer igen.

Hybridgenerator genererer vækst og grøn energi

Hybrid Generator i Nørre Lyndelse oplever år for år en stigende vækst,
og målet er at blive en af verdens førende virksomheder inden for produktion
af mobile hybridgeneratorer. Et mål, som går hånd i hånd med grøn tænkning.

Rune Eilertsen, direktør og medindehaver af Hybridgenerator i Nørre Lyndelse, er en mand med et stort opfinder-gen og drive, der følger op på sin innovative tænkning.

Det har han overført og omsat i virksomheden, som fra at starte i det små helt tilbage i 2016 til i 2019 at rykke ind på adressen Nørrevang 15 i Nørre Lyndelse, hvor virksomheden i dag tæller 35 ansatte og oplever en stigende vækst. Virksomhedens kerneområde er produktion af mobile hybridgeneratorer.

– Det hele startede faktisk noget tidligere hjemme i garagen, men idet der har været et stort udviklingsarbejde, er der blevet brugt noget tid. Men da der er et kæmpe marked for vores produkter, har vi siden den officielle start hele tiden vokset os større, fortæller Rune Eilertsen og oplyser, at Hybridgenerators overskud før skat har været mere end fordoblet år for år siden starten.

Grøn og genial løsning
En hybridgenerator er i stand til at kunne levere strøm alle steder, hvor der er ringe – eller ingen – adgang til gængse strømkilder. Men til forskel fra den traditionelle generator, der leverer strøm fra en dieselmotor og skal køre konstant, så længe der er behov for strøm, leverer hybridgeneratoren strømmen fra en batteripakke og overgår kun til diesel, når batterierne skal oplades.

– Det giver en besparelse på diesel helt op til 80 procent. Samtidig skåner man miljøet og skaber mere effektivitet, da hybridgeneratorerne via et kommandocenter overvåges 24/7, hvorved der kan handles hurtigt, hvis der for eksempel er problemer ved motorstart, forklarer Rune Eilertsen.

Han pointerer videre, at der er kundeadgang til denne overvågning, og at batterierne, der indgår i hybridgeneratoren, er af typen LTO, der er meget sikre i både drift og holdbarhed. De virker ned til minus 45 grader og er eksplosionssikre. Desuden indeholder batterierne ikke kobolt og kan holde til 10 gange flere opladninger end nutidige batterier til elbiler.

Tæt på kunderne
Hybridgeneratorerne bygges op på et trailer-chassis, inden det til sidst bliver indbygget i et kabinet som en mobil løsning.

– Vores mission er at passe på naturen, men samtidig er vores produkt med til at reducere økonomiske omkostninger og frigøre ressourcer hos kunderne, siger Rune Eilertsen.

Kunderne er blandt andre vindmølleindustrien og entreprenører, men også inden for filmproduktion er Hybridgenerator i spil. Og Hybridgenerator har hele tiden fokus på markedet og sætter sig ind i kundernes behov for hele tiden at udvikle og dygtiggøre sig på området.

– Vi er tæt på kunderne i alle faser. Lige fra rådgivningen, hvor alle behov og ønsker belyses, til alle processer i praksis, hvor vores servicemand kører frem og tilbage mellem kundernes lokationer, siger Rune Eilertsen.

80 procent af Hybridgenerators aktiviteter sker gennem udlejning, og på salgssiden er således både Tyskland og Norge inde i billedet.

Drevet af en stor vision
Rune Eilertsen, som oprindelig er nordmand og har en fortid som IT-chef, har som nævnt altid været drevet af trangen til at opfinde og udvikle idéer. Således har han også på et tidspunkt bygget sit eget fly. Og med Hybridgenerator har endnu en idé fået vinger.

– Først ser man et behov og får en idé, og så skal man være stædig og holde ved. Og når det hele bærer frugt, er det jo en kæmpe tilfredsstillelse, siger Rune Eilertsen.

Og visionen for Hybridgenerator står skarpt og klar:

– Vi vil holde fokus på hele tiden at være en af verdens førende udbydere af mobile hybridgeneratorer til alle de steder, hvor vi kan bidrage til en bedre verden ved at bruge mere grøn energi i stedet for fossile brændstoffer.

Nyborg El overtager Fyns Elteknik i Odense

Dermed råder den velrenommerede Nyborg-virksomhed nu over 70 medarbejdere fordelt på i alt fire afdelinger, der servicerer både private kunder, offentlige institutioner, erhverv og industri.

– Vi har længe haft et ønske om at komme til Odense. Nu er det lykkedes og vi glæder os meget over den ny udvikling.

Sådan siger Bjarke Jensen, efter det nu kommer frem, at Nyborg El har overtaget Fyns Elteknik i Odense.

Således råder det hæderkronede Nyborg-firma nu over i alt 4 afdelinger, der tilsammen beskæftiger 70 medarbejdere.

Udover Fyns Elteknik og Nyborg El drejer det sig om afdelingerne, Langeskov-Ullerslev El og NYautomation.

– Vi fik en mulighed for at overtage Fyns Elteknik opstod, da den ene af de to tidligere ejere, Torben M. Andersen, valgte at gå på pension og derfor ville sælge sin del af virksomheden. Jeg kontaktede den anden ejer Hans Henrik Greve for at høre, hvordan det gik med salget, og så kom vi til at snakke om, at han da bare kunne blive en del af Nyborg El. Det var heldigvis en ide, han syntes godt om, fortæller Bjarke Jensen.

Hans Henrik Greve fortsætter som daglig leder af Fyns Elteknik, som også kommer til at hedde Fyns Elteknik fremover.

– Men nu får det blandt andet den positive effekt, at Fyns Elteknik kan tilbyde sine kunder endnu mere, fordi vi også servicerer industrivirksomheder. Og så har vi flere folk at køre med, end vi tidligere har haft, understreger Bjarke Jensen.

Dem stoler vi 100 procent på

Flere og flere erhvervskunder i det fynske vælger nu at bruge FOMO forsikringsformidling når der skal vælges de helt rigtige forsikringsløsninger.

– For os handlede det primært om den nære kontakt, og det faktum, at FOMO er en lokal virksomhed. Det spillede naturligvis også ind, at vi fik et forsikringstilbud, der var specielt målrettet vores behov.

Sådan siger indehaveren af Svendborg-virksomheden, Farve X-perten, Kim Hofmann, efter det nu viser sig, at FOMO forsikringsformidling oplever at flere og flere virksomheder forsikrer sig i FOMO Erhverv.

FOMO, som har eksisteret siden 1963, har i dag ca. 20% af Fynboerne på Sydfyn forsikret privat og har siden 2019 solgt forsikringer til erhverv.

– Der var flere fordele ved at vælge FOMO, men ingen tvivl om, at den nære kontakt – det at man
altid kan ringe og få en samtale med sin egen tilknyttede assurandør, spillede en stor rolle i vores beslutningsproces. Og så har vi oplevet det positive i FOMO, at vi altid kan regne med de rigtige forsikringspriser, når vi eksempelvis køber nye biler i virksomheden. Her er ingen uventede fordyrende led, som vi desværre har oplevet det i andre forsikringsselskaber. Vi stoler 100 procent på FOMO, understreger Kim Hofmann.

Den forklaring kender Marianne Skøtt, der er erhvervsassurandør i FOMO, kun alt for godt.

– Ja, vi hører igen og igen fra vores kunder, at det er af essentiel betydning, at vi dels har en meget kort kommandovej – dels er en stærkt lokalt forankret virksomhed. Og så selvfølgelig det faktum, at vi altid forsikrer vores kunder til de mest fordelagtige priser, fastslår hun.

Klar til at tegne din drømmebolig

Det tidligere AJ Bygconsult ApS skifter navn til AJ Arkitekter ApS og satser nu udelukkende på arkitektopgaver – indehaver Allan Brøndum Johansson glæder sig over stor travlhed.

Går man og drømmer om et arkitekttegnet hus, sommerhus eller måske tilbygning, så vil det uden tvivl være en ide at kontakte Svendborg-virksomheden, AJ Arkitekter ApS.

Virksomhedens arkitekter og bygningskonstruktører, der arbejder for både virksomheder, private og offentlige institutioner, har således mere end 25 års erfaring indenfor byggebranchen og er i øvrigt kendt for lægge stor vægt på kvalitet og god kundeservice.

– Vi er et professionelt arkitektfirma, der har hjulpet mange med at få deres drømmebolig – blandt andet i Odense, Svendborg, Nyborg og på Langeland samt mange andre steder. Udover at tegne bygningerne hjælper vi også vores kunder med at indhente de nødvendige byggetilladelser, fortæller indehaver Allan Brøndum Johansson.

AJ Arkitekter hed indtil for AJ Bygconsult, men med en øget mængde arkitektarbejde var en navneændring et logisk skridt.

– Ja, vi glæder os over, at der er mange spændende opgaver i øjeblikket. Vi flyttede til Fyn i 2020, og trods en hård Covid19-krise er det lykkedes for os at opbygge et godt netværk og en god kundekreds. Samtidig skal det nævnes, at vi har fået nogle rigtige dygtige samarbejdspartnere i form af eksempelvis ingeniører, energikonsulenter, entreprenører, og håndværkere, fastslår Allan Brøndum Johansson.

Vi ser frem mod det nye år med stor optimisme

Covid19-krise og Ukraine-krig har ændret arbejdsbetingelserne for DESITEK A/S’ ansatte, der dog har været gode til at tilpasse sig de nye udfordringer.

– Vi har stået overfor en alvorlig sundhedskrise og vi står midt i en krig. Alligevel glæder jeg mig over, at vi har formået at løse alle vores opgaver.  Udfordringerne vil fortætte i 2023, men vi er klar til at løse dem. Sådan lyder de optimistiske toner fra Steen Jep Emming, der er direktør i Søndersø-virksomheden, DESITEK A/S.

En virksomhed, der tilbyder lyn- og overspændningsbeskyttelse, samt nødstrømsanlæg, kabeltilbehør og sikkerhedsudstyr til arbejde på elektriske anlæg. Blandt andet har firmaet mange kunder i vindmøllebranchen.

– Vi kommer til at løse en del opgaver i forbindelse med udbygningen af elnettet, og i den forbindelse vil vi møde udfordringer, som mange andre virksomheder også kender til. Eksempelvis står vi overfor en usikker forsyningssituation grundet krigen i Ukraine, ligesom der også vil være usikkerhed omkring prissætningen for de forskellige produkter, vi sælger, siger Steen Jep Emming.
Han tilføjer dog, at DESITEK A/S’ ansatte vil gå ind i 2023 med stor optimisme.

– De sidste par år har lært os meget. Vi er blevet gode til at tilpasse os og løse problemstillingerne hen ad vejen, og det vil vi også gøre i de kommende år. Lige nu glæder jeg mig over, at vi er kommet igennem de sidste par år uden at skulle fyre folk. Det er en sejr i sig selv, understreger han.

Her er de tunge maskiner i de bedste hænder

J. Dyhr A/S i Gudbjerg har specialiseret sig i servicering af lastbiler, landbrugsmaskiner og traktorer – også med et mobilt værksted

Enhver der har med det tungeste materiel i form af f.eks. lastbiler, traktorer eller landbrugsmaskiner at gøre, kender vigtigheden af til enhver tid at kunne få serviceret sine maskiner. Og ikke mindst vigtigheden af, at maskinerne hurtigt kan returnere til de forskellige arbejdsopgaver.

– Det er vores mål, at kunderne får det optimale ud af deres maskiner. Her er de tunge maskiner i de bedste hænder Og selvom vi selvfølgelig meget gerne vil se såvel nye som gamle kunder i vores virksomhed, så tilstræber vi altid at kunne sende maskinerne hurtigt på gaden eller i marken igen. Vi vil gerne have kunderne hurtigt og sikkert videre, siger indehaveren af J. Dyhr A/S, Bo Dyhr Bukkehave. Og skulle maskinerne være så medtagede, at de ikke kan transporteres ind på værkstedet i Gudbjerg, ja så har J. Dyhr også en løsning på det område.

-Vi råder over 5 mobile værksteder, som er meget populære. For fra servicevognen kan vores dygtige mekanikere klare de fleste mindre reparationer og alle typer af servicetjek, siger Bo Dyhr Bukkehave. Udover servicering af tunge maskiner har J. Dyhr A/S f.eks. også salgsafdeling med kendte mærker såsom Valtra, Krone, Weidema

Garant-Gulvcentret med nye ejere

Christian Cramon og Dennis Nielsen har overtaget den hæderkronede tæppebutik.

Den respekterede og anerkendte tæppebutik, Garant Gulv-centret på Odensevej 84 i Svendborg har fået nye ejere. Det drejer sig om den 48-årige Christian Cramon, der har været i tæppebranchen siden 1994 og 39-årige Dennis Nielsen, der via sin egen virksomhed i årevis har haft adskillige opgaver for Tæppeland.
-Vi er et godt match med en god synergi. Dennis har sin store ekspertise inden for udførelse af alle typer gulvbelægning og planlægning. Og jeg med min erfaring som sælger og butikschef. Vi har begge et stort netværk og glæder os meget til at kunne betjene såvel nye som gamle kunder i fremtiden, siger Christian Cramon.
Garant Gulvcentret var tidligere ejet af den 81-årige Henning Andersen, der i 2020 skulle have fejret sit 50 års jubilæum som ejer af Garant Gulv-centret. Dette satte Corona-virussen dog en stopper for. I stedet koncentrerede Henning Andersen sig om at finde to egnede arvtagere til hans livsværk.
To arvtagere, der fra starten har haft rigeligt at se til.
–Ja, vi har haft rigtigt travlt under nedlukningen, hvor mange virksomheder og private har haft brug for vores ekspertise. I den forbindelse har det været nødvendigt at ansætte 2 ekstra gulvlæggere og investere i 2 nye biler. Vores team består i dag af i alt 14 dygtige og engagerede medarbejdere der står klar til at levere kvalitetsløsninger i alt indenfor gulve og solafskærmning, fortæller Christian Cramon.
—–
Garant Gulv-centret
Odensevej 84
5700 Svendborg
Telefon: 30 73 63 90/ 62 21 53 38
Hjemmeside: www.garant.nu
Mail: cc@gulv-centret.dk

 

Kvalitet og tryghed

Det er kodeordene i Faaborg-virksomheden, SAGA ApS, der blandt andet producerer hånd- og overfladesprit udelukkende baseret på danske råvarer.

Efter over et år med en verdensomspændende COVIID19-epidimi er ingen længere i tvivl om, hvor vigtig hånd- og overfladesprit er i dagligdagen. Og vil man være sikker på, at de værnemidler man investerer i er både godkendte og indbegrebet af kvalitet, bør man vende blikket mod Faaborg-virksomheden, SAGA ApS.
-Vi garanterer, at vores produkter er 100 procent danske og at de lever op til alle de krav, der i dag stilles til hånd- og overfladesprit. Det vil sige, at vi har alle de certifikater, der forlanges. Samtidig har vi tilknyttet vores egen biolog, så vi hele tiden er opdateret på nye regler og tiltag. For os er kundens tryghed altafgørende, understreger marketing- og salgsansvarlig i SAGA ApS, Sofie Sehested.
Hun fortæller endvidere, at virksomheder kan få deres logo på SAGAs enkeltpakkede vådservietter såfremt de bestiller større ordre. Og at værnemidlerne fås i forskellige størrelser, mængder og designs.

—–

SAGA ApS
Telemarken 7
5600 Faaborg
Tlf. 31 13 58 33
Hjemmeside: www.saga.as
Mail: info@saga.as

 

 

Fra grim ælling til smuk svane

Sådan kunne devisen lyde for TTS ApS der i øjeblikket har adskillige renoverings-opgaver i såvel helårshuse som sommerhuse på Langeland.

Danskernes interesse for køb af huse på Langeland er steget eksplosivt under Covid19-epidemien. Et af de steder hvor man for alvor har mærket den stigende interesse for køb af huse og fritidshuse er i den anerkendte bygge- og renoverings-virksomhed TTS med base i Humble og Rudkøbing.
-Ja, det er korrekt. Vi har for tiden virkelig mange opgaver indenfor renovering/tilbygning og nybygning af huse samt sommerhuse. Vores faglige dygtige medarbejdere indenfor fagene jord, kloak, murer, tømrer og snedker varetager disse opgaver til kundernes store tilfredshed, fortæller TTSs ejer, Leif Christiansen.
Om årsagerne til Langelands popularitet blandt huskøbere, siger han:
-På Langeland bruges naturen mere og mere til fritidsaktiviteter med plads omkring sig, hvor man kan slappe af og nyde at der er højt til loftet. Det giver fornyet energi at bruge naturen og de heldige får skønne naturoplevelser oveni.
Ønsker man at investere i et hus på Langeland kan TTS være behjælpelig med rådgivning og planlægning. Lige fra de første tanker omkring huskøb til renovering, byggeansøgning, udførelse og færdigmelding af projekterne.
-Når det kommer til arbejdets praktiske udførelse og aflevering sker det i samarbejde med professionelle lokale samarbejdspartnere som VVS, el og maler hvor TTS ofte er totalentreprenør fastslår Leif Christiansen.

——-
TTS ApS Langeland
Tryggelev 42
5932 Humble
Telefon: 62 56 19 62
Hjemmeside: www.tts-langeland.dk
Mail: tts@tts-langeland.dk