NYT SYN: Vores kunder sætter pris på stel og glas af høj kvalitet

NYT SYN i Svendborg har i år haft så travlt som nogensinde. Kunderne efterspørger i stigende grad høj kvalitet, når der skal købes briller.

– Vi kan tydeligt mærke, at danskerne har fået flere penge at gøre godt med og nu også er villige til at bruge af dem, siger optiker Tommy Simonsen, der i årets begyndelse overtog den velrenommerede butik tæt på Torvet i Svendborg fra Kim Wichmann, der dog stadig i nogle år vil være at finde i butikken.

Mere personale

– Den ekstra travlhed har også betydet, at vi har ansat en elev, og fra nytår ansætter vi yderligere en optiker. Kim har altid lagt stor vægt på en individuel og meget grundig behandling af kunderne, så de bliver tilfredse, og for at sikre dette fremover må vi være mere personale, siger Tommy Simonsen.

Som optikerelev har Tommy Simonsen ansat Celia Brandt, og Sofie Busk er ansat som salgsassistent. Der kan endnu ikke sættes navn på den ekstra optiker.

Godt modtaget

Tommy Simonsen har bestemt ikke fortrudt beslutningen om at overtage butikken, da Kim Wichmann sidste år besluttede at sælge for at kunne gå ned i tid og efter nogle år stoppe helt.

– Jeg har fået øget min faglige ballast som optiker og er blevet taget rigtig godt imod af både det dygtige personale, der fulgte med, og af kunderne, siger Tommy Simonsen.

Kim Wichmann har det også godt med at være trådt i baggrunden og kan nu koncentrere sig om kunderne.

DriveSafe fra Zeiss

DriveSafe glas fra Zeiss er blevet meget populære, især blandt dem, der kører meget i bil eller har natteproblemer, i takt med, at kendskabet til dem er blevet bredt ud.

De er en stor hjælp under kørsel, hvor lyset er svagt, de modvirker blænding fra modkørende om natten og genskin fra våde veje samt problemer med at fokusere, når blikket skal skifte mellem vej og instrumentbræt.

De kan selvfølgelig også bruges til hverdag, og halvdelen af de glas, der sælges i butikken med glidende overgang, er i dag DriveSafe. NYT SYN i Svendborg har et unikt samarbejde med Zeiss og kan derfor hele tiden være på forkant med udviklingen på den teknologiske front, hvilket er vigtigere end nogensinde.

Brilleabonnement

For nogen kan det være en fordel at dele betalingen af et par nye briller, og det kunne være DriveSafe briller, op i flere bidder, og her kan man bruge butikkens brilleabonnement 3 x 0, hvor man betaler et beløb hver måned i 24 måneder. Det omfatter også en forsikringsordning. Der er ingen udbetaling, intet gebyr og ingen renter. Deraf navnet 3 x 0.

– Det er meget vigtigt, at vores kunder er glade for de briller, de køber, og når beløbet deles ud over to år, bliver det overkommeligt.

Til messe i Paris

Tommy Simonsen og Kim Wichmann har netop været på den årlige brillemesse i Paris, hvor Wichmann igennem de mange år i branchen har opbygget et stort netværk, som Tommy Simonsen fremover kan trække på. De kan også vælge blandt et større udvalg end andre optikere og skaffe brillerne hjem meget hurtigt.

– Trenden går nu i retning af briller, der er lette i udtrykket. Spinkle og tynde i materialerne, og rigtig meget sølv og guld briller.Vi har i Danmark nogle af de førende brilledesignere i verden som f.eks. Lindberg, Kilsgaard og Fleye. Vi har indkøbt mange spændende nyheder, og til januar kan vi præsentere et helt nyt, internationalt eksklusivt topmærke, udtaler Kim Wichmann.

– Vi skal fortsat være foran i teknologi, uddannelse og udvalg af brillestel og glas, så vores kunder får en god oplevelse af at handle her, slår Tommy Simonsen fast.

——-

NYT SYN Svendborg – Wichmann Optik – Kattesundet 4 – 5700 Svendborg – Tlf.: 62223001 – Mail: svendborg@nytsyn.dk- www.nytsyn.dk/svendborg