Den 1. april 2017 grundlagdes Tegnestuen Inn af arkitekt og indehaver Tobias Ulskov – de første par måneder med base på dennes privatadresse hvorefter tegnestuen rykkede ind i de lækre, nyrenoverede lokaler på Bredgade 39 i Aarup

”Som ny, ung arkitekt er den moderne teknologi inkorporeret som en naturlig del af mine løsninger”, fortæller Tobias Ulskov. ”Jeg ser med friske øjne på de mange muligheder, byggeriet byder på. Udover at være arkitekt har jeg flere års erfaring som bygningskonstruktør og er oprindeligt uddannet murer. Tegnestuen Inn bygger på bundsolid teknisk viden og forståelse for de kvaliteter, der tilsammen skaber et godt byggeri.

Firmaets landsdækkende kundekreds, som udspringer i det vestfynske lokalområde, består primært af erhvervskunder, som genererer en lang række opgaver omkring nybyg. Dertil kommer en stigende gruppe private kunder med fokus på tilpasnings- og renoveringsopgaver – herunder energiberegning og energioptimering.”

Høj kvalitet i byggeriet

”Tegnestuen Inn samarbejder med en kreds af lokale håndværkerfirmaer i alle fag. Et samarbejde der bygger på gensidig tillid og ordnede forhold i opgaveløsningen – planlægning, økonomi, mandskab og tidsforbrug. Vi leverer fuld projektstyring på alle opgavetyper og tager os af alt omkring byggeledelse. Derudover er vi behjælpelige med hensyn professionel rådgivning – blandt andet teknisk rådgivning og korrekt ansøgning om byggetilladelse. Vores kunder er sikret et godt samarbejde og høj kvalitet hele vejen gennem deres byggeprojekter.

Som noget nyt kan Tegnestuen Inn som en af de eneste i Danmark tilbyde både salgsoptimering og køberrådgivning i forbindelse med privat ejendomshandel. Blandt vores igangværende byggeprojekter er renoverings- og tilbygningsopgaver på Fyn samt opførelsen af fire lagerhaller i Køge. Alle interesserede er velkomne til at kontakte mig for mere detaljeret info om de mange spændende løsninger, Tegnestuen Inn har at byde på”, slutter Tobias Ulskov.


Tegnestuen Inn
Bredgade 39
5560 Aarup, Danmark
Tlf.: 20 94 49 21
E-mail: tobias@tegnestuen-inn.dk
Web: www.tegnestuen-inn.dk