Det kendte bureau med hovedsæde i Svendborg bygger på 43 års erfaring og er i dag en af branchens største og førende jagtrejsearrangører med over 40 destinationer i kataloget og en verdensomspændende kundekreds

“Fællesnævneren for alle Limpopo & Diana Jagtrejsers typemæssigt vidtfavnende tilbud er, at vi er højt specialiserede, når det gælder dét at få vores kunder ud, hvor der på alle planer er mere end almindeligt højt til loftet”, fortæller direktør Tina Jeppesen.

Mere end blot et hotelophold

”Tema og budgetmæssigt henvender vores rejsekatalog sig til en bredt funderet kundekreds, der spænder lige fra privatkunder, foreninger og organisationer til virksomheder af alle typer og størrelser. I forhold til de professionelle kunders behov for afvikling af møder og konferencer markerer vi os ved, til konkurrencedygtige priser, at kunne tilbyde mere end blot et ophold på et luksuriøst dansk konferencehotel.”

Slotte, husbådshoteller og survival ture

”Vi tilbyder en række unikke muligheder for at afvikle såvel konferencer som bestyrelses-, strategi-, idéudviklings- og salgsmøder i nye inspirerende omgivelser. Destinationsmæssigt rækker Limpopo & Diana Jagtrejser fra fantastiske slotte i den skotske vildmark til afrikanske lodges med mulighed for at gå på jagt. Man kan også vælge at gå ombord på et sejlende sydafrikansk husbådshotel, hvor møderne afvikles på loungedækket, mens smukke landskaber glider forbi.

Andre spændende tilbud i møde og konferenceregi er fiskeri i Island og Norge, jagt og fiskeri ved Balatonsøen i Ungarn, bjergvandring og rivercruising i Alaska/USA og survival ture til Australien. Endelig byder vi på diverse oplevelsesmæssige kombinationsrejser – Le Mans og småvildtsjagt mm. Når det kommer til deltagertallet, spænder vi fra smågrupper til store selskaber på 60-70 personer.”

Safarieksperten med fokus på Afrika

”Via det selvstændige bureau Safarieksperten, som deler adresse med Limpopo & Diana Jagtrejser, fokuserer vi på Afrika og spændende safarioplevelser i Kenya, Tanzania, Uganda, Zimbabwe, Botswana, Namibia og Sydafrika. Hvert land har sine egne kvaliteter som safariland. Vi matcher den enkelte kundes ønsker og behov med det rigtige valg af destination. Udover Afrika tilbyder Safarieksperten rejser til Madagaskar, Seychellerne og Mauritius.”

Værdiskabende oplevelser

”Limpopo & Diana Jagtrejser og Safarieksperten byder på spændende oplevelser og intenst samvær. Vores mangeårige erfaring og globale netværk af gode samarbejdspartnere, er kundernes vigtigste garanti for altid at få oplevelser ud over det sædvanlige. Vi modtager ofte den kundefeedback, at destinationernes skønhed og eksotiske præg har inspireret dem til at tænke ud af boksen og netværke på innovativ vis. Og dét er noget der skaber værdi, både for investorer, medarbejdere og samarbejdspartnere samt ikke mindst for virksomheden som helhed”, slutter Tina Jeppesen.

Limpopo & Diana Jagtrejser

Fåborgvej 240, 5700 Svendborg

Tlf.: 62 20 25 40 – Fax: 62 20 25 42

E-mail: info@limpopo.dk – Web: www.limpopo-travel.dk

Safarieksperten

Tlf.: 56 36 25 45 – E-mail: info@safarieksperten.dk – Web: www.safarieksperten.dk