Det er kodeordene i Faaborg-virksomheden, SAGA ApS, der blandt andet producerer hånd- og overfladesprit udelukkende baseret på danske råvarer.

Efter over et år med en verdensomspændende COVIID19-epidimi er ingen længere i tvivl om, hvor vigtig hånd- og overfladesprit er i dagligdagen. Og vil man være sikker på, at de værnemidler man investerer i er både godkendte og indbegrebet af kvalitet, bør man vende blikket mod Faaborg-virksomheden, SAGA ApS.
-Vi garanterer, at vores produkter er 100 procent danske og at de lever op til alle de krav, der i dag stilles til hånd- og overfladesprit. Det vil sige, at vi har alle de certifikater, der forlanges. Samtidig har vi tilknyttet vores egen biolog, så vi hele tiden er opdateret på nye regler og tiltag. For os er kundens tryghed altafgørende, understreger marketing- og salgsansvarlig i SAGA ApS, Sofie Sehested.
Hun fortæller endvidere, at virksomheder kan få deres logo på SAGAs enkeltpakkede vådservietter såfremt de bestiller større ordre. Og at værnemidlerne fås i forskellige størrelser, mængder og designs.

—–

SAGA ApS
Telemarken 7
5600 Faaborg
Tlf. 31 13 58 33
Hjemmeside: www.saga.as
Mail: info@saga.as