Serenas Køreskole afvikler nu også elevhold i Faaborg

Serenas Køreskole fra Rudkøbing blev for cirka 2 ½ år siden startet af Erling Serena, der har haft det i tankerne længe, – og som så skulle blive en realitet.
– Det har ligget og ulmet i nogle år, – og så skulle det ske, siger Erling Serena. Det er så dejligt frit at arbejde med, og jeg har bestemt ikke fortrudt. Jeg har masser at lave.

Serenas Køreskole, der primært har kørt i Svendborg og på Langeland, har nu også adskillige køreelever fra Faaborg, og afvikler derfor også undervisning for elevhold der.

– Der var flere elever, der var blevet henvist til mig, ikke mindst flygtninge der har fået opholdstilladelse. I stedet for at flere af eleverne skulle transportere sig over til mig, – så var det nemmere, når jeg kunne samle et hold, – så at køre til Faaborg, hvor jeg i første omgang lejer lokaler efter behov. Det er i samarbejde med tolke, at jeg nu har flere flygtningehold også.
– Jeg vil sige, at jeg hjælper folk godt på vej. Jeg vil gerne gøre en forskel også i forhold til integration. Det er så vigtigt at have et kørekort i dag for at kunne begå sig.

————–

Serenas Køreskole, Torvet 1, 5900 Rudkøbing, Tlf.: 61 73 56 50, erling@serenaskoereskole.com / www.serenaskøreskole.dk