Simon Risbjerg har erfaring og ekspertise med varmepumpeløsninger, der giver besparelser på op til 12.000 kr. om året

Med mere end 30 års erfaring står Simon Risbjerg El & Køl klar til alle udfordringer til såvel private, industri, kontorer og butikker som landbruget, hvor de kan tilbyde totalløsninger med den rette og optimale varmepumpeløsning.
På et tidspunkt skal man have udskiftet sit oliefyr og erstattet med en anden varmekilde. Et godt alternativ, som både er godt for miljøet og økonomien, – er en luft/vand – varmepumpe.
– Det er en investering, når man får installeret en varmepumpe, siger direktør Simon Risbjerg. Det er en god investering, som vil tjene sig selv ind igen.

Det koster som regel omkring 90.000 kr. at installere et luft/vand varmepumpe anlæg, – men her får man til gengæld også såvel energitilskud som håndværkerfradrag.
Varmepumpen er, afhængig af boligens størrelse og isolering, gennemsnitligt tjent ind på mellem 6 og 8 år. Med et luft/vand varmepumpe anlæg, der er meget effektivt, er der en typisk besparelse på mellem 10 og 12.000 kr. årligt.

– Vi skal sammen med kunden finde den bedste og optimale varmepumpeløsning, siger Simon Risbjerg. Vi tager altid ud til kunden, for vi er nødt til at undersøge huset/bygningerne og checker blandt andet radiatorer og isolering, og ud fra det kan vi beregne hvor meget kunden kan spare ved at investere i en varmepumpe.

Simon Risbjerg El & Køl har en række gode samarbejdspartnere til at stå for det nødvendige VVS arbejde, og det samarbejde betyder, at firmaet kan tilbyde kunderne totalløsninger. En god fordel til kunderne, der så kun skal henvende sig et sted med eventuelle spørgsmål eller hvis der er brug for hjælp.

—————–

Simon Risbjerg El & Køl, Ellehaven 4SA, 5900 Rudkøbing, Tlf.: 62 50 10 72 / Abildvej 3, 5700 Svendborg, Tlf.: 62 22 10 72, info@simonrisbjerg.dk / www.simonrisbjerg.dk