Christian Cramon og Dennis Nielsen har overtaget den hæderkronede tæppebutik.

Den respekterede og anerkendte tæppebutik, Garant Gulv-centret på Odensevej 84 i Svendborg har fået nye ejere. Det drejer sig om den 48-årige Christian Cramon, der har været i tæppebranchen siden 1994 og 39-årige Dennis Nielsen, der via sin egen virksomhed i årevis har haft adskillige opgaver for Tæppeland.
-Vi er et godt match med en god synergi. Dennis har sin store ekspertise inden for udførelse af alle typer gulvbelægning og planlægning. Og jeg med min erfaring som sælger og butikschef. Vi har begge et stort netværk og glæder os meget til at kunne betjene såvel nye som gamle kunder i fremtiden, siger Christian Cramon.
Garant Gulvcentret var tidligere ejet af den 81-årige Henning Andersen, der i 2020 skulle have fejret sit 50 års jubilæum som ejer af Garant Gulv-centret. Dette satte Corona-virussen dog en stopper for. I stedet koncentrerede Henning Andersen sig om at finde to egnede arvtagere til hans livsværk.
To arvtagere, der fra starten har haft rigeligt at se til.
–Ja, vi har haft rigtigt travlt under nedlukningen, hvor mange virksomheder og private har haft brug for vores ekspertise. I den forbindelse har det været nødvendigt at ansætte 2 ekstra gulvlæggere og investere i 2 nye biler. Vores team består i dag af i alt 14 dygtige og engagerede medarbejdere der står klar til at levere kvalitetsløsninger i alt indenfor gulve og solafskærmning, fortæller Christian Cramon.
—–
Garant Gulv-centret
Odensevej 84
5700 Svendborg
Telefon: 30 73 63 90/ 62 21 53 38
Hjemmeside: www.garant.nu
Mail: cc@gulv-centret.dk