Fyns Skilte Design i Assens har travlt. Staben er blevet udvidet med to, så de nu incl. ejeren, Christian Løvendahl Vang Nielsen, er fire i gang med at løse et stigende antal opgaver inden for design og produktion af skilte.

I 2015 udviklede firmaet i samarbejde med Assens Kommune en mobil stemmeboks, som er blevet en stor succes. Det tager kun få minutter at sætte den op og pille den ned igen.

Alt i design og skilte

Fyns Skilte Design tilbyder alt i skilte og design i høj kvalitet både som delelementer og som totalløsninger som til f.eks. Museum Vestfyn, hvor man har fremstillet brochurer, udsmykket biler, dekoreret udstillinger m.m. i samme ombæring.

Fyns Skilte Design har også en webshop, hvor folk nemt kan bestille produkter som visitkort, flyers, plakater, roll-ups, brevpapir m.m.

Christian Løvendahl Vang Nielsen er selv grafiker og har desuden eksterne grafikere tilknyttet firmaet.

– Vi har travlt på alle områder, ikke mindst når det gælder dekorationer og indpakning af biler, butiksfacader, Roll Up, udstillinger mv.

Fyns Skilte Design lægger stor vægt på rådgivning og idéudvikling, så kunden får lige nøjagtig det de har brug for.

Også stationær boks

– Vi udviklede i 2015 vores mobile valgboks, og på opfordring nu også en ny, stationær valgboks, i et godt samarbejde med Assens Kommune, siger Christian Løvendahl Vang Nielsen. Den mobile valgboks fylder ikke ret meget i nedpakket stand og er nem at tage med ud og sætte op ved en valghandling på f.eks. et plejehjem.

– Den stationære valgboks har vi fremstillet af aluminium og stof, og den skal bruges på de egentlige valgsteder til afløsning af de tunge træbokse, man bruger i dag.

– Vi forventer os meget af både de mobile og stationære valgbokse, og vi har solgt begge til kommuner i hele Danmark og har planer om at markedsføre dem i resten af Skandinavien, siger Christian Løvendahl Vang Nielsen, der sammen med Truels Schultz står for denne del af firmaets store repertoire.

——–

Fyns Skilte Design – Tobaksvej 10 – 5610 Assens – Tlf.: 6471 1314 – Mail: info@fyns-skilte.dk – www.fyns-skilte.dk