Sådan kunne devisen lyde for TTS ApS der i øjeblikket har adskillige renoverings-opgaver i såvel helårshuse som sommerhuse på Langeland.

Danskernes interesse for køb af huse på Langeland er steget eksplosivt under Covid19-epidemien. Et af de steder hvor man for alvor har mærket den stigende interesse for køb af huse og fritidshuse er i den anerkendte bygge- og renoverings-virksomhed TTS med base i Humble og Rudkøbing.
-Ja, det er korrekt. Vi har for tiden virkelig mange opgaver indenfor renovering/tilbygning og nybygning af huse samt sommerhuse. Vores faglige dygtige medarbejdere indenfor fagene jord, kloak, murer, tømrer og snedker varetager disse opgaver til kundernes store tilfredshed, fortæller TTSs ejer, Leif Christiansen.
Om årsagerne til Langelands popularitet blandt huskøbere, siger han:
-På Langeland bruges naturen mere og mere til fritidsaktiviteter med plads omkring sig, hvor man kan slappe af og nyde at der er højt til loftet. Det giver fornyet energi at bruge naturen og de heldige får skønne naturoplevelser oveni.
Ønsker man at investere i et hus på Langeland kan TTS være behjælpelig med rådgivning og planlægning. Lige fra de første tanker omkring huskøb til renovering, byggeansøgning, udførelse og færdigmelding af projekterne.
-Når det kommer til arbejdets praktiske udførelse og aflevering sker det i samarbejde med professionelle lokale samarbejdspartnere som VVS, el og maler hvor TTS ofte er totalentreprenør fastslår Leif Christiansen.

——-
TTS ApS Langeland
Tryggelev 42
5932 Humble
Telefon: 62 56 19 62
Hjemmeside: www.tts-langeland.dk
Mail: tts@tts-langeland.dk