Farve X-perten med store og flot udstyrede butikker i Svendborg, Ringe og Odense er stadig stedet, hvor man kan købe maling af høj kvalitet, men i de seneste år har der også været en kraftig vækst inden for gulve, tæpper og gardiner, som Farve X-perten også altid har haft på repertoiret.

– Vi får stadig flere opgaver fra private, der har købt hus, nyt eller gammelt, eller folk, der bare vil have frisket op på gulve, tæpper og gardiner og så selvfølgelig i stor grad også fra firmaer, fortæller Kim Hofmann, indehaver af Farve X-perten.

– Der er en del mindre ejendomsinvestorer på Fyn, som vi får mange opgaver for, når nyindkøbte huse eller lejligheder skal sættes i stand. Vi leverer også til skoler og idrætshaller m.m.

Vi giver et totaltilbud

– Fremgangsmåden er den, at vi tager vi ud til kunden med en af vores busser, så vi på stedet kan give kunden et indtryk af, hvordan gardiner, gulve eller tæpper vil tage sig ud på stedet. Vi har ingen standardmål, men laver skræddersyede løsninger med lameller, mørklægningsgardiner, rullegardiner m.m. efter kundens ønske.

– Vi giver så kunden et totaltilbud. Skal der også males i huset eller lejligheden, kan vi levere maling i høj kvalitet fra bl.a. Sigma, men de må enten selv male eller få nogen til det.

Bruger eksperter

Farve X-perten sørger for alt det praktiske, men har samarbejde med dygtige håndværkere, der sætter gardiner op og lægger gulve og tæpper. Gardinerne bliver fremstillet hos Faber i Odense.

Fornylig var Farve X-perten med på bolig- og livsstilsmesses i Odense, hvor de foruden det store udvalg inden for gardiner, tæpper, linoleum og gulve også kunne præsentere nyt inden for maling, bl.a. Sigmas nye, dødmatte vægmaling, der er vaskbar. Den hedder sjovt nok Expert.

———

Farve X-perten – Ole Rømersvej 61 – 5700 Svendborg – Tlf.: 6222 4490 – Mail: svendborg@farvexperten.dk – Klokkestøbervej 12 – 5230 Odense M – Gørtlervej 4 – 5750 Ringe – www.farveexperten.dk