En aften i gastronomiens tegn

Restaurant Resumé i Svendborg byder gæsterne til bords til en total gastronomisk oplevelse

Det er ikke kun de sydfynske gæster, der har fundet glæde ved at sætte sig til bords i den nye sydfynske restaurant. De kommer nu også fra andre dele af Fyn, – og det kan kun siges, at restauranten har fået en rigtig god start.
Restaurant Resumé, der åbnede for godt fire måneder siden, har ikke á la carte, – men er en restaurant med et fast koncept. Gæsterne bydes på alt fra velkomst med appetizers, 3 retters menu og kaffe med sødt. Med i kuvertprisen er også vine, saft eller specialøl – det hele afstemt til de enkelte retter.
Det er et koncept, der er faldet godt i gæsternes smag, og de tre kokke samt eleven og tjenerne har haft travlt. Siden åbningen har der været fuldt hus alle dage, med kun få dage hvor der har været en ledig stol.
– Vi sætter stor pris på den modtagelse vi har fået siger ejer og kok Kim Gubi Lundvaldt. Det er vi ydmyge overfor, for det tager vi ikke som givet. Vi arbejder på en afslappet måde – men ambitiøst. Gæsterne skal have en god gastronomisk oplevelse i en god atmosfære. De skal mad og servicemæssigt have en professionel oplevelse.

Cateringforespørgelsen er blevet meget stor med mad ud af huset. Det er et område, der vil blive yderligere styrket og udvidet, så restauranten kan efterkomme kunder og gæsters ønsker på dette område.

————–

Restaurant Resumé, Møllergade 35A, 5700 Svendborg, Tlf. 60 38 86 42, info@restaurantresume.dk / www.restaurantresume.dk

Bookmark permalink.