DormusDormus A/S har mange års erfaring med at fremstille flotte, præfabrikerede kviste, karnapper og ovenlysvinduer. Virksomheden har medarbejdere fra Attic, der gik konkurs, så selv om Dormus først blev stiftet i slutningen af 2016, har de op mod 20 ansatte sammenlagt mere end 100 års erfaring og ekspertise med kviste og karnapper.

Dormus, der har en stærk ejerkreds, der tæller flere byggemateriale-virksomheder, har hjemsted på Tåsinge, hvor John Hansen som produktionschef står for den daglige ledelse, mens Anders Udsen som direktør tager sig af det administrative.

Meget populære

– Vi får hovedparten af vores ordrer gennem byggemateriale-virksomheder og tømrerfirmaer, fortæller John Hansen. Kviste og karnapper er meget populære og kan tilføre et rum rigtig megen volumen. Det er typisk i forbindelse med et projekt på huset så som isolering, nyt tag eller ombygning, at man i samme ombæring sætter en kvist eller en karnap på.

– Det kan jo også blive en del af bygningen fra starten af. Således har vi netop leveret 38 karnapper i Ørestaden, og 80 skal til et nyt byggeri Århus. Vi leverer til hele Danmark og også til Sverige og Norge. Dormus er blandt de tre største i branchen i Danmark, siger John Hansen.

Efter ønske og behov

– Vores løsninger gør det muligt at forme kvisten helt efter egne ønsker og behov, og derfor tør vi godt kalde Dormus-kvisten for flot design, siger Simon Hansen, der er konstruktør og har til opgave at tegne kvisten efter kundens ønsker og levere et færdigt tilbud med pris til kunden.

Kvisten eller karnappen bliver så lavet på det 1600 kvadratmeter store værksted, og Dormus kan også stå for montagen hos kunden om ønsket.

– For os handler det om, at kunden får den bolig med lys, luft og plads, som de gerne vil have, understreger John Hansen.

————

Dormus A/S – Bjerrebyvej 121 – 5700 Svendborg – Tlf.: 6254 1580 – Mail: mail@dormus.dk

www.dormus.dk