Bilpleje i superkvalitet

Indehaveren af Bilplejen.dk, Anders Runde Nielsen, tilbyder som en af de eneste her i landet poleringsarbejde i usædvanlig høj klasse.
-Vinteren står for døren og man må ikke glemme at netop vinteren er meget hård ved vores biler grundet salt og forskelligt kemi på vejene. Specielt nyere biler er udsatte for kraftigt slid.
Sådan siger indehaveren af firmaet, Bilplejen.dk, Anders Runde Nielsen.
I sit firma, der er beliggende i Korup, tilbyder han adskillige former for forbedring og beskyttelse af din bil.
I forbindelse med den danske vinter er det ikke usædvanligt at han udfører en del poleringsarbejde.
-Den lak, der bruges på de nyere biler i dag, er måske nok miljørigtig. Men den er altså ikke særlig stærk. Jeg kan med mit poleringsarbejde samt coating skabe en utrolig stærk overflade som blandt andet er modstandsdygtig mod eksempelvis salt og kemi. Jeg arbejder med produktet Opti-Coat, der danner overfladen på lakken og i et langt tykkere lag end voks og laksforsegling, siger indehaveren og fortsætter:
– Trods det påføres i et relativt tyndt lag,  er det nok til at modvirke ridser i langt større grad end bilens originale lak. Samtidig har coatingen elementafvisende egenskaber, der gør den daglige vedligeholdelse betydeligt nemmere og overskuelig.
Anders Runde Nielsen, der siden 2007 har haft sit eget poleringsfirma, lægger ikke skjul på, at kvalitetspolering er hans hjertebarn. Ikke desto mindre tilbyder han i sit firma adskillige andre produkter, der er med til at pleje din bil.
Blandt andet undervognsbehandling, ind- og udvendig rengøring af bilen, polering af specialbiler, vinterklargøring af din bil og plastikreparationer.
———
Bilplejen.dk – Rug?rdsvej 259- 5210 Odense NV – Tlf.: 40144100- Web:?www.bilplejen.dk- Mail:?info@bilplejen.dk

Her er de tunge maskiner i de bedste hænder

J. Dyhr A/S i Gudbjerg har specialiseret sig i servicering af lastbiler, landbrugsmaskiner og traktorer – også med et mobilt værksted Enhver der har med det tungeste materiel i form af f.eks. lastbiler, traktorer eller landbrugsmaskiner at gøre, kender vigtigheden af til enhver tid at kunne få serviceret sine maskiner. ? L?s mere….

Garant-Gulvcentret med nye ejere

Christian Cramon og Dennis Nielsen har overtaget den hæderkronede tæppebutik. Den respekterede og anerkendte tæppebutik, Garant Gulv-centret på Odensevej 84 i Svendborg har fået nye ejere. Det drejer sig om den 48-årige Christian Cramon, der har været i tæppebranchen siden 1994 og 39-årige Dennis Nielsen, der via sin egen virksomhed ? L?s mere….

Kvalitet og tryghed

Det er kodeordene i Faaborg-virksomheden, SAGA ApS, der blandt andet producerer hånd- og overfladesprit udelukkende baseret på danske råvarer. Efter over et år med en verdensomspændende COVIID19-epidimi er ingen længere i tvivl om, hvor vigtig hånd- og overfladesprit er i dagligdagen. Og vil man være sikker på, at de værnemidler ? L?s mere….